Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
11.08.2022

«Ήταν η πιο θαρραλέα γυναίκα που γνώρισα ποτέ»: Συγκινεί η ανάρτηση του συζύγου της Ολίβια Νιούτον Τζον

Συντετριμμένος ο Τζον Ίστερλινγκ μετά τον θάνατο της αγαπημένης του.

Ο σύζυγος της Ολίβια Νιούτον Τζον δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση για την εκλιπούσα σύζυγό του, δύο ημέρες μετά τον θάνατό της.

Ο Τζον Ίστερλινγκ, που παντρεύτηκε το αστέρι του Grease το 2008, μπήκε στο Instagram της γυναίκας του στις 10 Αυγούστου, για να μοιραστεί μια φωτογραφία τους και ένα γλυκό μήνυμα για να την τιμήσει τη μνήμη της, ύστερα από μία μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού:

«Ολίβια, η αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον, υπερέβαινε την κατανόησή μας. Κάθε μέρα εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την αγάπη που θα ήταν τόσο βαθιά, τόσο αληθινή, τόσο φυσική. Δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Νιώθαμε δέος σε αυτό το μεγάλο μυστήριο και αποδεχθήκαμε την εμπειρία της αγάπης μας ως παρελθόν, παρόν και για πάντα.

Στη βαθύτερη ουσία της, η Ολίβια ήταν μια θεραπεύτρια που χρησιμοποιούσε τα μέσα του τραγουδιού, των λέξεων, της αφής. Ήταν η πιο θαρραλέα γυναίκα που γνώρισα ποτέ. H γνήσια φροντίδα για τους ανθρώπους, τη φύση και όλα τα πλάσματα σχεδόν επισκίαζε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Μόνο η χάρη του Θεού μου επέτρεψε να μοιραστώ το βάθος και το πάθος της ύπαρξής της για τόσο καιρό. Στις πιο δύσκολες στιγμές της είχε πάντα το πνεύμα, το χιούμορ και τη δύναμη της θέλησης να μεταφέρει τα πράγματα στο φως.

Ακόμα και τώρα που η ψυχή της πετάει στα ύψη, ο πόνος και οι τρύπες στην καρδιά μου θεραπεύονται με τη χαρά της αγάπης της και το φως που λάμπει μπροστά. Η οικογένειά μας εκτιμά βαθιά τον απέραντο ωκεανό αγάπης και υποστήριξης που ήρθε στον δρόμο μας».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Newton-John (@therealonj)

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον  για περισσότερα από 30 χρόνια έδωσε μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Διαγνώστηκε  για πρώτη φορά το 1992 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και ανέρρωσε, αλλά ακολούθησαν δύο υποτροπές (2013, 2017) με μεταστάσεις.

Save