Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

O Pharrell Williams μας συστήνει την «Νέα Αρρενωπότητα» στο εξώφυλλο του GQ

Φωτογραφημένος από τον Micaiah Carter, σε μια εκ βαθεών συνέντευξη στον Will Welch, που αποκαλύπτει μεταξύ άλλων γιατί έχει μετανιώσει για το "Blurred Lines".

To GQ μας έχει συνηθίσει στα εντυπωσιακά εξώφυλλα και τις φωτογραφήσεις και δεν μας απογοήτευσε ούτε αυτή την φορά. Πρωταγωνιστής του εξωφύλλου και cover story του νέου τεύχους του περιοδικού είναι ο Pharrell Williams, ο οποίος φωτογραφημένος από τον φακό του Micaiah Carter προτείνει την «Νέα Αρρενωπότητα», φορώντας ένα θεόρατο κίτρινο μπουφάν.

Στην μεγάλη, εκ βαθέων συνέντευξή του στον Will Wench, ο μουσικός και παραγωγός μιλά μεταξύ άλλων για το ότι έχει μετανιώσει για το κομμάτι "Blurred Lines", σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «[...] συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν άντρες που χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα όταν εκμεταλλεύονται γυναίκες και δεν έχει σημασία ότι αυτή δεν είναι δική μου συμπεριφορά ή ότι δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτομαι. Έχει σημασία πως επηρεάζει τις γυναίκες. Και ήμουν σε φάση "Το έπιασα, εντάξει, κουλ". Το μυαλό μου άνοιξε και κατάλαβα τι λεγόταν στο τραγούδι και πως μπορούσε να νιώσει κάποιος με αυτό. Ακόμη κι αν δεν ήταν η πλειοψηφία, δεν έχει σημασία. Έχει σημασία τι ένιωθαν. Συνειδητοποίησα ότι ζούμε σε μια σωβινιστική κοινωνία στην χώρα μας. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει πως κάποια από τα κομμάτια μου τροφοδοτούσαν αυτό το πράγμα». 

Ολόκληρη την συνέντευξη αλλά και την φωτογράφηση του Pharrell Williams στο GQ την βρίσκεται εδώ

MOST SHARED
JUST PUBLISHED