Παρουσίαση του συλλογικού βιβλίου «ΛΑΙΜΑΡΓΑ» από την Wunderart Productions και τις Εκδόσεις Ακτίς

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αριστοτέλης Σαΐνης, φιλόλογος και κριτικός λογοτεχνίας και ο Διονύσης Μαρίνος, δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Παρουσιάζεται το Σάββατο στις 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 20.00, στο Επίκεντρον Βιβλιοπωλείον στους Αγίους Αναργύρους στην Αθήνα το δεύτερο συλλογικό έργο της Wunderart Productions με τον τίτλο ΛΑΙΜΑΡΓΑ, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019 από τις Εκδόσεις Ακτίς, Κύπρος. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αριστοτέλης Σαΐνης, φιλόλογος και κριτικός λογοτεχνίας και ο Διονύσης Μαρίνος, δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν  σε μορφή θεατρικού αναλογίου οι  συγγραφείς του βιβλίου Χριστίνα Βραχίμη, Ελένη Ιωαννίδου, Αυγή Λίλλη, Στέλλα Βοσκαρίδου-Οικονόμου, Βάλια Τσιριγώτη και Μαρία Τζιαούρη- Χίλμερ.

Το  ΛΑΙΜΑΡΓΑ αποτελεί ένα συλλογικό  έργο ποίησης,  πεζογραφίας και σουρεαλιστικής γραφής. Πρόκειται για μια σειρά μικρών ιστοριών μέσα από τις οποίες αντανακλάται  η λαιμαργία στην κυριολεκτική και μεταφορική της έννοια, η οποία αναπόδραστα καλπάζει στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Στο βιβλίο η λαιμαργία παίρνει την μορφή της αρρώστιας, της καταπιεσμένης σεξουαλικής επιθυμίας, της αναγκαιότητας για ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία σ΄ένα περιβάλλον απομόνωσης και εγκλεισμού της σύγχρονης ανθρωπογεωγραφίας. Είναι ένα μωσαϊκό από ιστορίες πείνας και λαιμαργίας σε μια εποχή που ο άνθρωπος αδυνατεί να χορτάσει, που φωνάζει από ασφυξία για ζωή.

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019. Ώρα 20.00, Επίκεντρον Βιβλιοπωλείο (Αγίων Αναργύρων 5, 13561, Αθήνα) Πληροφορίες: Τηλ.210-2619718 / fax: 210-2629510)

MOST SHARED
JUST PUBLISHED