Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
16.10.2021

Προκαλεί η Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο ρόλος της γυναίκας είναι να αφοσιώνεται στον άντρα»

Σκοταδιστικές δηλώσεις.

Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα, επιδόθηκε σε ένα απίστευτο κρεσέντο σκοταδισμού, όταν κλήθηκε μεταξύ άλλων να μιλήσει για το πως αντιλαμβάνεται τον ρόλο της γυναίκας αλλά και να σχολιάσει τις επαναλαμβανόμενες γυναικοκτονίες.

Σε ερώτηση σχετικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες και για το αν αποτελεί πρότυπο για τις γυναίκες ώστε να μην υποτάσσονται στους άντρες, η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε πως ο ρόλος της γυναίκας δεν είναι άλλος από το να “αφοσιώνεται και να παραδίδεται στον άντρα της”.

Συγκεκριμένα, είπε:

Είναι η Βιολέτα ένα πρότυπο για όλες τις γυναίκες; Να διεκδικούν τον έρωτα και την αγάπη, να μην το βάζουν κάτω, να μην υποτάσσονται στους άντρες;

«Το θέμα δεν είναι η υποταγή. Η Βιολέτα είναι πάντα αφοσιωμένη στη σχέση της και στον άνθρωπό της και αυτό πρέπει να κάνει μια γυναίκα: να αφοσιώνεται και να παραδίδεται στον άντρα της! Αυτός είναι ο ρόλος της. Αλλά δυστυχώς δεν πέφτεις πάντα σε καλά χέρια».

Τελευταία στην Ελλάδα είδαμε πολλές γυναίκες να δολοφονούνται από τους συντρόφους τους. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;

«Πιστεύω ότι η “τρέλα” που ζούμε τα τελευταία χρόνια, η καραντίνα, η κλεισούρα και όλη αυτή η αποσταθεροποίηση, είναι ο λόγος που έχουν αυξηθεί η εγκληματικότητα, η τρέλα, η ψυχασθένεια, οι αυτοκτονίες… Ο κόσμος έχει δοκιμαστεί πολύ και κάποιοι δεν άντεξαν. Η ζωή που ζούμε δεν είναι φυσιολογική, οπότε είναι επόμενο να βλέπουμε και τέτοια φαινόμενα να έχουν αυξηθεί». 

ΘΕΑΤΡΟ
TV SHOWS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Η Βίβλος του άθεου»: 45 κείμενα κορυφαίων διανοητών που συνιστούν τον κανόνα του αθεϊσμού

ΣΙΝΕΜΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΤΕΧΝΕΣ
SPONSORED
01.12.2021
SPONSORED
03.12.2021
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ