Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
11.09.2023

Καταστολή με χημικά και γκλοπ σε διαμαρτυρία στη Λάρισα για τις φονικές πλημμύρες [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής έξω από το συντονιστικό κέντρο στη Λάρισα, όπου συγκεντρώθηκαν πολίτες για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με τις πλημμύρες και για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη.

Νέες μορφές λαμβάνει το «σκηνικό πολέμου» που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην κατεστραμμένη και βυθισμένη στα νερά και τη λάσπη από τις πλυμμύρες Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (10/9) πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το συντονιστικό κέντρο στη Λάρισα για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel που άφησε πίσω της 15 νεκρούς, αλλά και για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνονται εικόνες σύγκρουσης των αστυνομικών δυνάμεων με πολίτες, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας onlarissa, η ένταση κλιμακώθηκε όταν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επιχείρησαν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα κλούβας των ΜΑΤ.

Αίσθηση και αντιδράσεις προκάλεσε ιδιαίτερα βίντεο, στο οποίο αστυνομικός φαίνεται να πιέζει με το γκλοπ του έναν πολίτη στον αυχένα, ο οποίος είναι ακινητοποιημένος στο έδαφος.

Save