05.09.2018

Έκπληκτος δηλώνει ο Jaime Lannister που επιβιώσε μέχρι τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones

Η αλήθεια είναι ότι δεν τον αδικούμε.

Με δεδομένες τις συνεχείς δολοπλοκίες και τις διάφορες αποτυχίες στην «ιπποτική του καριέρα» - συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του χεριού του και της σύλληψης και της φυλάκισής του από το αντίπαλο στρατόπεδο -  αποτελεί μάλλον θαύμα το ότι ο Τζέιμι Λάνιστερ παραμένει ακόμα ζωντανός στο «Game of Thrones».

   Κανείς όμως δεν εκπλήσσεται περισσότερο για την επιβίωση του Τζέιμι, από τον ίδιο τον ηθοποιό που τον υποδύεται, όπως παραδέχεται ο Νικολάι Κόστερ - Βαλντάου σε συνέντευξή του στη HuffPost.

   «Ήταν μια έκπληξη. Θεέ, κάθε φορά που παίρναμε ένα νέο σενάριο σκεφτόμουν: Εντάξει, αυτό πιθανότατα θα είναι το τελευταίο. Αλλά όχι. Τα παιδιά του Λάνιστερ τα κατάφερναν στο τέλος» λέει ο 47χρονος ηθοποιός για την επιβίωση του Τζέιμι και των αδελφών, Σέρσεϊ (Λίνα Χίντι) και Τίριον (Πίτερ Ντίνκλατζ).

   Ο Νικολάι Κόστερ- Βαλντάου δηλώνει ότι γνωρίζει πώς θα τελειώσει η σειρά κι ενώ δεν αποκαλύπτει τυχόν spoilers, περηφανεύεται για το τελικό σενάριο.

   «Εγώ έγραψα στους σεναριογράφους όταν τελείωσα την ανάγνωση και απλά είπα: "Δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε να έχετε κάνει καλύτερη δουλειά στην ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας. Για μένα, ήταν πολύ ικανοποιητικό αλλά και πολύ αιφνιδιαστικό και όλα τα πράγματα που ήλπιζα να γίνουν» λέει, αναφερόμενος στην ιστορία του Τζέιμι.

   Η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» θα προβληθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019.

MOST SHARED
JUST PUBLISHED