Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία στην αρχιτεκτονική

Το πρώτο συνέδριο που παρουσιάζει τις τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις του αλουμινίου, αναδεικνύοντας όλα τα πλεονεκτήματα του υλικού, μέσα από τα έργα βραβευμένων Ελλήνων αρχιτεκτόνων.

Πλησιάζει η ημερομηνία του πρώτου συνεδρίου υπό τον τίτλο «Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική: Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία», που πραγματοποιείται στα πλαίσια του Διεθνούς Forum & Έκθεσης «Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία». Οι δράσεις του συνεδρίου ξεκινούν την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 17:00, στο Μέγαρο Μουσικής, 

Το συνέδριο για το Αλουμίνιο στην Αρχιτεκτονική, διοργανώνεται υπό την επιμέλεια της εταιρείας παραγωγής Design Ambassador του Βασίλη Μπαρτζώκα και του ηλεκτρονικού περιοδικού ARCHISEARCH.gr, σε στρατηγική συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, η οποία είναι η διοργανώτρια του Διεθνούς Forum & Έκθεσης.

Σκοπός του  είναι να παρουσιαστούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα, οι τελευταίες εξελίξεις και οι νέες τάσεις σχετικά με την τεχνολογία και τις χρήσεις του αλουμινίου στην αρχιτεκτονική, καθώς και να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υλικού μέσα από έργα κορυφαίων, βραβευμένων Ελλήνων αρχιτεκτόνων και προσωπικοτήτων.

Συμμετέχουν, σε αλφαβητική σειρά, οι Μαρία Κοκκίνου και Ανδρέας Κούρκουλας, Νίκος Κτενάς, Τάσος Μπίρης, Ιωάννης Παππάς, Ρένα Σακελλαρίδου και Νεφέλη Χατζημηνά. Συντονίζει και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Δανάη Μακρή.

Η ενότητα «Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική: Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία» θα πραγματοποιηθεί κατά τη δεύτερη μέρα του Forum, ολοκληρώνοντας το συνέδριο «Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία», το οποίο αναδεικνύει τη σημασία του κλάδου του αλουμινίου στην εθνική οικονομία, αναλύει τις διεθνείς εξελίξεις και την ανταγωνιστικότητα του κλάδου στο ελληνικό και διεθνές περιβάλλον, προδιαγράφει τις προοπτικές ανάπτυξης της εσωτερικής αγοράς και τις τάσεις στα προϊόντα. Θα έχει προηγηθεί η ενότητα με θέμα «Το Ελληνικό Αλουμίνιο και Εξοικονόμηση Ενέργειας», στην οποία θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι κ. Γ. Σταθάκης,  Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ, ο Καθηγητής Α. Παπαδόπουλος, ο Κ. Λάσκος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών.

Κλείστε το εισιτήριό σας δωρεάν στο:

https://www.eventora.com/en/Events/aluminium-architecture-technol

Σύνδεση με event στο facebook

https://www.facebook.com/events/237911806971436/

www.AIAconf.com (Η σελίδα θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες)

MOST SHARED
JUST PUBLISHED