05.06.2018

Οι Amateurboyz στη Russian Disco για μια μοναδική βραδιά

Οι Amateurboyz γιορτάζουν την ήμερα του pride με ένα πάρτι στην αγαπημένη τους Ρώσικη Ντίσκο στο Σύνταγμα.

Καλεσμένοι θα είναι 2 resident djs από 2 διαφορετικά gay party της Ευρώπης, ο Pjotr aka The Redhead Baby από το Polari πάρτι της Στοκχόλμης και ο Stathis από το DISCOSODOMA του Λονδίνου, ενώ την βραδιά θα ανοίξει στις 23:00 ο ClubKid.
Στην πόρτα θα είναι ο Figkott aka Giorgis Benias των Qreclaim parties.


Pjotr aka The Redhead Baby (Polari / Red Curls)


Αναπόσπαστο μέρος της Σουηδικής νυχτερινής ζωής για πάνω από μία δεκαετία, DJ και resident στα πιο ενδιαφερον παρτι της πρωτεύουσας.Το 2016 δημιούργησε την δικη του δισκογραφική εταίρια, Red Curls, Ο Pjort βλέπει την εταιρία σαν επέκατση των
dj-set του, ένα τρόπο να διευρύνεικαι να εκφάσει τις διαφορετικές πλευρές του εαυτού του αυτή την φορά σαν art director της δισκαγραφίκης του. Η πρώτη του κυκλοφορία ήταν με τοacid punk συγκρότημα Bottoms με remix απο τον Kassem Mosse,
τον ιδιο παραγωγό που ο Pjorδάνεισε την φωνή του για το πρώτο του άλμπουμ στην Workshop records το 2014.
Το 2017 ο Pjort κυκλοφόρησε 2 ακόμα δίσκους από το Σουηδικό ποπ συγκρότημα Penelope, με remixes από τους Physical Therapy, Roger 23 και Rolando Simmons.
O Pjotr είναι επίσης το άλλο μισό των Polari gay parties που γίνονται στην πατρίδα του την Στοκχόλμη.

Stathis (DISCOSODOMA)


O Creative director και resident DJ του DISCOSODOMA, Stathis έχει υπάρξει σημαντικό μέλος του ηλεκτρονικού queer clubbing της Ευρώπης, με την εκλεκτική του εναλλακτική χορευτική μουσική να τον κάνει να ξεχωρίζει τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχει βρεθεί στα decks με αρκετούς εξαιρετικούς καλλιτέχνες όπως οι Discodromo, Red Axes, Jennifer Cardini, Massimiliano Pagliara, Paramida και Justin VanDerVolgen, καθώς η ιδιαίτερη του μουσική του έχει κάνει μόνιμο καλεσμένο του NYC Downlow στο Glastonbury festival.

ClubKid


Με ασταμάτητη δράση στην αθηναϊκή club σκηνή τα τελευταία 12 έτη, στα house σετ του ClubKid συνδυάζονται acid, disco, deep, raw, tech, tribal και old school στοιχεία. Πέραν από το 6ετές residency στο six dogs, την Cantina Social, to Spinster, παίζει στα πάρτι της Gucci, ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για guest εμφανίσεις και πρόσφατα εμφανίστηκε στο Βερολίνο όπου πλέον ξεκινάει καινούρια residency.

Είσοδος 8€ με ποτό

MOST SHARED
JUST PUBLISHED