Η ανακοίνωση του ΚΠΙΣΝ σχετικά με την δημοσίευση για τον Tom Hanks

Το ΚΠΙΣΝ διαψεύδει τηn ανακοίνωση περί δωρεάς του ηθοποιού και βράβευσής του από το Ίδρυμα, που προκάλεσε στα social media νωρίτερα σήμερα, ως αναληθή.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, μία ανακοίνωση σχετικά με βράβευση του ηθοποιού Tom Hanks από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ για αρχαιολογική ανασκαφή στην Αντίπαρο διαδόθηκε στο Twitter. Η σύζυγός του, Rita Wilson, γρήγορα διέψευσε το δημοσίευμα με ένα tweet που μπορείτε να δείτε παρακάτω: 

Ύστερα από την αναταραχή που προκάλεσε το σχετικό ψευδές δημοσίευμα, ήρθε για να επαληθεύσει την μη εγκυρότητά του και το ΚΠΙΣΝ με την παρακάτω ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσιεύματα στον Τύπο καθώς και το tweet της κας Rita Wilson σχετικά με επικείμενη βράβευση του ηθοποιού Tom Hanks από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κάτι που διαψεύδουμε κατηγορηματικά καθώς πρόκειται για κατασκευασμένη είδηση. Επιπλέον, ουδέποτε εκδώσαμε σχετική ανακοίνωση όπως ανακριβώς αναφέρει μερίδα του Τύπου.

Τα παραπάνω δεν έχουν βεβαίως καμία σχέση με την εκτίμηση που τρέφουμε προς τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό και την προσφορά του.

MOST SHARED
JUST PUBLISHED