15.04.2018

Η Cardi B μίλησε για τη φριχτή εμπειρία της με ενέσιμο εμφύτευμα στα οπίσθιά της

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό GQ, είπε μάλιστα ότι πλήρωσε 800 δολάρια για τη διαδικασία.

Η ράπερ Cardi B αποκάλυψε πως σε ένα υπόγειο στη Νέα Υόρκη είχε προχωρήσει σε αυξητική γλουτών μέσω ένεσης στα οπίσθιά της, με φριχτές όμως παρανέργειες. Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό GQ, είπε ότι πλήρωσε 800 δολάρια για τη διαδικασία, υποκινούμενη από το γεγονός πως οι στρίπερ συνάδελφοί της που είχαν μεγαλύτερα οπίσθια κέρδιζαν περισσότερα χρήματα.  

«Ήταν ο πιο τρελός πόνος που είχα αισθανθεί ποτέ. Νόμιζα πως θα λιποθυμήσω», είπε μιλώντας για την εμπειρία της.

Η 25χρονη ράπερ είπε ότι δεν είχε αρκετό λίπος ώστε να κάνει εμφύτευμα με τη διαδικασία αυτή και προχώρησε στην αμφιλεγόμενη πρακτική με έγχυση υγρής σιλικόνης. Πέντε μέρες μετά τις ενέσεις, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αντιμετώπισε διαρροή του υγρού από το σώμα της. «Το υγρό έτρεχε από το σώμα μου», είπε. Όταν επέστρεψε στο υπόγειο όπου είχε κάνει τις ενέσεις για μια ανανέωση, ισχυρίζεται ότι η γυναίκα που της έκανε τις ενέσεις είχε συλληφθεί καθώς κάποιος πέθανε στο τραπέζι της παράνομης κλινικής. Η έγχυση υγρής σιλικόνης στο σώμα απαγορεύεται στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες.

Μπορεί να προκαλέσει σημαντικές επιπλοκές, όπως ουλές και λοιμώξεις - που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε θάνατο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της η Cardi B μίλησε για τις ανασφάλειές της σχετικά με την εμφάνισή της και την πίεση που αισθάνεται από τη φήμη της. «Νιώθω σαν να μην ελέγχω τη ζωή μου. Είμαι καλλιτέχνης, αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω υψηλότερη θέση από οποιονδήποτε δουλεύει για μένα. Αν δεν θέλω πλέον να δουλέψω, δεν μπορώ να σταματήσω να δουλεύω, γιατί τότε πώς θα συντηρήσουν οι άλλοι τους τις οικογένειές τους», αναφέρει η τραγουδίστρια που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε πως είναι έγκυος. 

Πηγή

MOST SHARED
JUST PUBLISHED