Το Noel γιορτάζει με μια βραδιά εμνευσμένη από την πόλη του φωτός

Το αγαπημένο bar restaurant θα σβήσει την Πέμπτη 3 Μαΐου το τρίτο του κεράκι με άλλο ένα εντυπωσιακό concept που θα σε ταξιδέψει από την οδό Κολοκοτρώνη απευθείας στο Παρίσι.

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από την ημέρα που ένα διαφορετικό, ρομαντικό, θεατρικό και με παριζιάνικο αέρα bar restaurant, άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Κολοκοτρώνη και στον αριθμό 59Β, ζωντανεύοντας, για τα καλά, τη Στοά Κουρτάκη.

Το αγαπημένο bar restaurant, στις 3 Μαΐου θα σβήσει το τρίτο του κεράκι και το δημιουργικό του team ετοιμάζει μια ακόμα ξεχωριστή βραδιά εμπνευσμένη από την πόλη του φωτός.

Οι εκπλήξεις, για μια ακόμα φορά, θα είναι πολλές και θα έχουν κινηματογραφικό χαρακτήρα. Η ευφάνταστη ομάδα του Noel υπόσχεται να ταξιδέψει τους θαμώνες της σε άλλη εποχή, αναδεικνύοντας και πάλι με δημιουργικό τρόπο τον αρτιστίκ και μπαρόκ χαρακτήρα του μαγαζιού.

Για ένα και μοναδικό βράδυ αέρας Παρισιού θα φυσήξει και η τριπλέτα γυναίκα, ρομαντισμός και χορός θα κυριαρχήσουν.

Το σκηνικό θα ολοκληρωθεί με το κατάλληλο soundtrack που θα επιμεληθεί από νωρίς η ομάδα των resident djs, καθώς και με το «ολόχρυσο» επετειακό cocktail που θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για τo πάρτι με τον τίτλο της βραδιάς, «Noel Rouge».

Welcome to Noel Rouge!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

MOST SHARED
JUST PUBLISHED