10.05.2018

Πήρε μήνυμα από τον πατέρα του, έξι χρόνια αφότου αυτός πέθανε

Απίστευτο κι όμως συνέβη.

Πριν από έξι χρόνια ο 37χρονος Στίβεν, έχασε τον πατέρα του από καρκίνο των πνευμόνων. Όπως λοιπόν, ήταν φυσικό, όταν είδε στην οθόνη του κινητού του μήνυμα από τον πατέρα του, εξεπλάγη και μπερδεύτηκε.

Το μήνυμα έγραφε απλά «τεστ» και όπως αποδείχτηκε το είχε στείλει η μητέρα του, που πλέον χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο που κάποτε ανήκε στον άντρα της. Ακόμα και όταν κατάλαβε τι συνέβαινε, ο Στίβεν δεν μπόρεσε να ηρεμήσει από αυτό που αντίκρισε.

«Με στεναχώρησε γιατί μου λείπει. Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην τον σκέφτομαι». 

Η μητέρα του κατάλαβε γρήγορα το λάθος της και ζήτησε συγνώμη από τον γιο της. Ο Στίβεν όμως εξεπλάγη από το μήνυμα, όχι μόνο για τον προφανή λόγο. 

«Αρχικά όταν είδα το μήνυμα σοκαρίστηκα , κυρίως γιατί ερχόταν από τον νεκρό πατέρα μου, που σημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να συμβεί, αλλά και επειδή ακόμα και όταν ζούσε, αμφιβάλλω αν ήξερε πως στέλνουν ένα μήνυμα στο κινητό». 

Όταν μοιράστηκε την εμπειρία του στο τουίτερ, οι απαντήσεις που πήρε ήταν σχεδόν όλες θετικές, με πολλούς μάλιστα να μοιράζονται μαζί του ανάλογες εμπειρίες που είχαν βιώσει.

Πηγή

MOST SHARED
JUST PUBLISHED