07.05.2018

Ρεπόρτερ γρονθοκόπησε οπαδό σε ζωντανή σύνδεση γιατί την «χούφτωσε» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η δημοσιογράφος δεν φοβήθηκε και αντέδρασε άμεσα στην παρενόχληση που υπέστη.

Η Μαρία Φερνάντα Μόρα έκανε την δουλειά της και έπαιρνε δηλώσεις από τους φιλάθλους της C.D. Guadalajara, μετά την νίκη της ομάδας τους επί της Toronto FC για το CONCACAF Champions League.

Καθώς μιλούσε με δυο φιλάθλους, έρχεται και ένας τρίτος από πίσω της και αρχίζει να τραγουδά, να φωνάζει συνθήματα και να χοροπηδά, ενώ λίγο αργότερα μαζεύονται και άλλοι κάνοντας εμφανές το γεγονός πως η κατάσταση αυτή έχει αρχίσει να γίνεται λίγο άβολη για την νεαρή ρεπόρτερ.

Δυστυχώς η κατάσταση εκτροχιάστηκε κι άλλο όταν ένας από τους οπαδούς «τσίμπησε» την Μόρα.

Εκείνη όμως, δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και ούτε σκέφτηκε ότι βρίσκεται σε ζωντανή σύνδεση και γύρισε προς την μεριά του άνδρα, ενώ άρχισε να τον σπρώχνει και να τον χτυπά με το μικρόφωνό της.

«Αυτό που μου συνέβη, συμβαίνει καθημερινά σε δεκάδες γυναίκες σε δημόσιους χώρους. Η μόνη διαφορά είναι ότι εμένα μου συνέβη ζωντανά στην τηλεόραση και αποφάσισα να αντιδράσω. Αυτό ήταν που έκανε το γεγονός να γίνει viral.

Στην αρχή σκέφτηκα πως μπορεί να τρίφτηκε κατά λάθος πάνω μου, καθώς είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και συνέχισα να μιλώ στην κάμερα. Ο τύπος όμως, έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα οπίσθιά μου άλλες δυο φορές και αποφάσισα πως έπρεπε να αντιδράσω. 

Δεν μετανιώνω καθόλου για τον τρόπο που αντέδρασα, αφού έπεσα θύμα παρενόχλησης την ώρα που έκανα την δουλειά μου. 

Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου γιατί ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία που μια γυναίκα δημοσιογράφος πέφτει θύμα τέτοιας συμπεριφοράς από άνδρες.

Η δημοσιογράφος του TEEN VOGUE, Βέρα Παπίσοβα, «χουφτώθηκε» πάνω από 22 φορές σε ένα διάστημα 10 ωρών στο φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια. 

Πηγή

MOST SHARED
JUST PUBLISHED