08.06.2018

Το SeaNema Open Air Film Festival σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτι στο BIOS

Ετοιμαστείτε να ακούσετε τις πιο κουλ μουσικές.

Τo 4o SeaNema Open Air Film Festival, από τις 30 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου 2018, θα μετατρέψει ειδυλλιακές παραλίες και άλλα παραθαλάσσια σημεία της Κεφαλονιάς σε μαγευτικά θερινά σινεμά, που θα φιλοξενήσουν διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πριν την αναχώρησή του για το νησί, σας προσκαλεί την Κυριακή 10 Ιουνίου, σε ένα μεγάλο πάρτυ στην ταράτσα του BIOS exploring urban culture, με καλεσμένες τις Katerina Karali και Iro με τις μοναδικές μουσικές τους. 

Djs bio

H Katerina Karali ξεκίνησε να συλλέγει δίσκους στην εφηβεία της, κατόπιν είχε τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ έκανε επιμέλεια μουσικής σε τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ. 
Σαν DJ έχει παίξει σε αρκετά αθηναϊκά bars/clubs, έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες της πόλης και έχει συνοδεύσει σημαντικά διεθνή DJ ονόματα. 
Αυτόν τον καιρό συμμετέχει στα projects Oh! You Pretty Things, Fantasy και Midnight City.

https://www.mixcloud.com/Oh_You_Pretty_Things/
https://soundcloud.com/ohyouprettythings


Η Iro ακούει και διαλέγει μουσική απο τότε που θυμάται τον εαυτό της. Εκτός από Disco και Soul Enthusiast, είναι ενεργό μέλος της ομάδας του Popaganda ενώ η ίδια επιμελείται το Poptape, την ενότητα των mixtapes εκεί. Συνδιοργανωτρια του Seanema Festival και πιστός στρατιώτης στην οργάνωση του πετυχημένου Saristra Festival στην Κεφαλονιά, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εβδομαδιαία βάση και πίσω από το μικρόφωνο του Avopolis Radio

Αγαπά τους Urban χώρους και παίζει μουσική γι’αυτούς.

MOST SHARED
JUST PUBLISHED