Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (09/05-15/05/2021)

popaganda_zodiac_krios__katerina_karali

Κριός

Αυτή τη βδομάδα τα νέα έρχονται μαζεμένα και είναι πολύ σημαντικά. Η Αφροδίτη από τις 9 θα βρίσκεται στους Διδύμους που είναι ο τρίτος οίκος σου, που σχετίζεται δηλαδή με την επικοινωνία, τις συμφωνίες, τα συμβόλαια και τις γνωριμίες. Η θέση της αυτή είναι κοινωνική, γίνεται περισσότερο εξωστρεφής και ανοίγεσαι στον έξω κόσμο.

Στις 11 η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον οίκο των οικονομικών σου και αυτό είναι το δεύτερο ευχάριστο νέο των ημερών. Νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα και όλα αυτά δεν συμβαίνουν σε μία μέρα βέβαια, αλλά σε διάστημα μισού μήνα περίπου αφού ολοκληρωθεί η νέα Σελήνη.

Το τελευταίο πολύ σημαντικό είναι η μετακίνηση του Δία στις 14 στον δωδέκατο οίκο. Ο Δίας είναι πλανήτης της θετικότητας, της τύχης και της επέκτασης, είναι ο πλανήτης που όλοι θέλουμε να είναι ή μαζί μας ή σε κάποιον σημαντικό οίκο μας και θα βρίσκεται μέχρι τέλος Ιουλίου στους Ιχθύς. Με άλλα λόγια η εσωτερική εξέλιξη, η αυτοβελτίωση και η ψυχολογική ενίσχυση είναι οι τομείς με την περισσότερη εύνοια.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
NEWS
Save