Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
02.10.2016

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας (02/-08/10/2016)

Διδυμε, στον πέμπτο οίκο σου γίνεται θετικός χαμός, και πέμπτος οίκος σημαίνει ερωτική ζωή. Παρθένε, ο Δίας θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου για ένα έτος, έχεις όλο το χρόνο να πλουτίσεις. Όλα είναι προβλέψιμα από το Γιώργο Σαλαμά.

Παρθένος

Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να έχουν ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα, αν έχεις κάποια σχέδια ή θέλεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που πιστεύεις ότι θα αποφέρουν κέρδη, η περίοδος αυτή μάλλον είναι από τις πλέον κατάλληλες. Διερεύνησέ το πρώτα και δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, γιατί  , οπότε ευκαιρίες θα έχεις πολλές όλο τον χρόνο και κάποια από αυτές θα είναι και η καταλληλότερη. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και ο Άρης στον Αιγόκερω εκτός από έντονη δημιουργικότητα, δείχνουν και έντονη ερωτική ζωή, ένταση στην ερωτική σου ζωή, πάθος.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ζυγός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΖΩΔΙΑ
NEWS