Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (19/3-25/3/2023)

Όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

popaganda_zodiac_krios__katerina_karali

Κριός

Η νέα Σελήνη στις 21 είναι πολύ θετική και το καλύτερο από όλα είναι ότι πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, που σημαίνει ότι αφορά όλους τους τομείς της ζωής σου. Μια νέα Σελήνη σημαίνει σε γενικές γραμμές ανανέωση, νέο ξεκίνημα, αλλαγή κεφαλαίου, αλλά όλα αυτά, με την ήδη υπάρχουσα εμπειρία σου που φυσικά διαπνέει κάθε νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Ο Άρης από τις 25 θα βρίσκεται στον Καρκίνο που σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελούν κεντρικά θέματα τους επόμενους δύο μήνες και με πολύ καλές προοπτικές, μπορεί δηλαδή να κάνεις αλλαγές, να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου και ίσως να νιώσεις και βαθύτερες εσωτερικές, συναισθηματικές αλλαγές. Ο Άρης δίνει κίνητρα, ενθουσιασμό, ενέργεια και λύσεις. Αλλά μπορεί να είναι και μια ένδειξη έντονης επικοινωνίας την οποία καλό θα ήταν να ελέγχεις, ειδικά με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ο Πλούτωνας από τις 23 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και η κοινωνική σου ζωή και οι φιλικές σχέσεις μπορεί να περνούν από κάποια δοκιμασία αυτήν την περίοδο και τα μηνύματα να είναι ανάμεικτα. Από τη μία πλευρά φαίνεται ότι οι σχέσεις έχουν απαιτήσεις - εσύ από τους άλλους και οι άλλοι από εσένα και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Από την άλλη δημιουργούνται ίσως και νέες σχέσεις ή κάποιες ήδη υπάρχουσες ενισχύονται. Πάντως, αυτή τη βδομάδα η επικοινωνία δεν είναι και πολύ εύκολη και μπορεί να δημιουργούνται παρερμηνείες.

Μια σημείωση: μπορεί να έχεις την τάση να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους και μάλιστα να το κάνεις με λάθος τρόπο, προκατειλημμένα, να εστιάζεις σε αυτά που “δεν έχεις” και από αυτό το σημείο να ξεκινάει μια δυσκολία στη σχέση σου με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Μάλλον δεν βοηθάει σε τίποτα η σύγκριση.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, ας φρεσκάρουμε τι ανακυκλώνεται και τι όχι
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
18.03.2023
Poker Face: Η σειρά που αναβαθμίζει τα χαλαρά μας απογεύματα
TV SHOWS
Φρανκενστάιν: Η Μαίρη Σέλλεϋ δημιουργεί το αρχετυπικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Σε ένα φωτεινό διαμέρισμα στα Μελίσσια που αγαπά την εκλεπτυσμένη διαχρονικότητα
DESIGN
Χωρίς Ψωμί, Χωρίς Παιδεία, Χωρίς Ελευθερία, στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ το 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ
Πόση Ισλαμοφοβία κουβαλούν οι Έλληνες;
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φέρνει τα πάνω-κάτω το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος;
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Shazam - Η Οργή των Θεών: Λίγο χιούμορ μέσα στο χάος προσπαθεί να σώσει το υπερηρωικό σίκουελ της DC
ΣΙΝΕΜΑ
Ο Αποστόλης είναι 17 μήνες άστεγος και έχει κάποια πράγματα να σου διηγηθεί
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
NEWS
Save