Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια του Απριλίου του 2023

Όλα είναι προβλέψιμα για τον μήνα Απρίλιο από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Ιχθύες

Η πανσέληνος στις 6 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και ή προσδιορίζει μια οικονομική συμφωνία ή μια σχέση – ή και τα δύο βέβαια. Γενικότερα τα οικονομικά σου μπορούν να έχουν θετικές εξελίξεις και λόγω της πανσελήνου και λόγω του Δία στον Κριό.

Η Αφροδίτη μέχρι και τις 10 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, τις συμφωνίες, τη δικτύωση και τα σύντομα ταξίδια και αν το θέλεις κι εσύ, μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Από τις 11 θα ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι.

Στις 20 έρχεται μια έκλειψη Ηλίου που είναι πολύ θετική και που φέρνει εξελίξεις, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στον οικονομικό τομέα και μέχρι το τέλος Απριλίου και κατά τη διάρκεια του Μαΐου. Τα νέα είναι πολύ θετικά για αυτόν τον τομέα.

Ο Ερμής από τις 21 θα κινείται ανάδρομα και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό και να δεις πού περίπου βρίσκεσαι και ποια θέλεις να είναι η πορεία σου. Μπορεί να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν και να γίνουν επανασυνδέσεις.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
Save