Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια του Απριλίου του 2023

Όλα είναι προβλέψιμα για τον μήνα Απρίλιο από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Ταύρος

Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας, αρχικά γιατί έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και αυτό είναι το καλύτερο νέο. Μαζί σου θα βρίσκεται μέχρι τις 10 και θα ευνοεί κυρίως την αισθηματική σου ζωή, αλλά και όλους τους υπόλοιπους τομείς. Μην σου πω όμως ότι όταν θα φύγει από το ζώδιό σου θα είναι ακόμη καλύτερα επειδή θα εστιάσει στα οικονομικά σου.

Η πανσέληνος στις 6 μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο, μια νέα απασχόληση ή να σε βοηθήσει να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να γίνεις περισσότερο αποδοτικός-ή.

Πολύ σημαντική είναι και η έκλειψη Ηλίου αυτόν τον μήνα. Είναι ιδιαίτερα θετική και πραγματοποιείται στον Κριό που συμβολίζει τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Είναι αναζωογονητική και σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα και τις πραγματικές σου επιθυμίες.

Από τις 21 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και μέχρι το τέλος του μήνα θα ήταν καλό να προχωράς περισσότερο αργά και να μην είσαι βιαστικός με τις εξελίξεις. Μερικές φορές είναι πραγματικά απαραίτητο να μην προχωράμε, να στεκόμαστε και να κάνουμε έναν απολογισμό και ίσως να εκτιμάμε αυτά που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.

Στην επόμενη σελίδα: oι Δίδυμοι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
Save