Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια του Απριλίου του 2023

Όλα είναι προβλέψιμα για τον μήνα Απρίλιο από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης της αρμονίας, της ομορφιάς, του συναισθήματος, των σχέσεων και των οικονομικών μέχρι τις 10 θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα επενδύεις περισσότερο στην ψυχική σου ηρεμία και τη δημιουργικότητα. Και ο Απρίλιος σε ένα μεγάλος του μέρος είναι εστιασμένος στην ψυχολογική σου εξέλιξη. Από τις 11 όμως θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και θα έρθει η δική σου στιγμή λάμψης. Με την Αφροδίτη μαζί σου θα νιώθεις ότι αυτά που γινόντουσαν με δυσκολία παλιότερα, γίνονται με περισσότερη ευκολία τώρα.

Η πανσέληνος στις 6 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου και μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα. Αυτός ο μήνας είναι περισσότερο κοινωνικός από ό, τι φαντάζεσαι. Από την άλλη στις 20 έχουμε μια εκπληκτική έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό που είναι ο οίκος σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τους φίλους και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η νέα Σελήνη εκτός από γενικότερη ανανέωση, φέρνει και εξελίξεις, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Είναι χρήσιμο να ασχοληθείς και με την επαγγελματική σου δικτύωση.

Λίγη προσοχή με δύο πράγματα: με τον ανάδρομο Ερμή από τις 21 που μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές αλλά και που μπορεί να σε βάλει σε μια απαραίτητη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης και απολογισμού, και με τον Άρη στον Καρκίνο που απαιτεί να διαχειρίζεσαι σωστά και με μέτρο οικονομικά ζητήματα.

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
Save