Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια του Απριλίου του 2023

Όλα είναι προβλέψιμα για τον μήνα Απρίλιο από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Λέων

Ο μήνας ξεκινάει με μια πανσέληνο στον Ζυγό στις 6 για να ολοκληρώσεις μια συμφωνία, πιθανώς επαγγελματική. Αυτές τις μέρες μπορεί να γίνουν και κάποιες συναντήσεις ή νέες γνωριμίες που να έχουν μέλλον και να εδραιωθούν. Η Αφροδίτη μέχρι και τις 10 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και θα ευνοεί τα επαγγελματικά σου με κάθε τρόπο. Από τις 11 θα σε δικτυώνει και θα σε φέρνει περισσότερο κοντά με νέους ανθρώπους.

Αυτόν τον μήνα έχουμε και μια ηλιακή έκλειψη στις 20 που σχετίζεται με ανανέωση, ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα τα οποία αφορούν στόχους, ταξίδια, σπουδές και εκπαίδευση. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της θετικότητας, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να είναι πολύ θετικές.

Ο Ερμής από τις 21 θα κινείται ανάδρομα στον δέκατο οίκο σου που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς πού ακριβώς βρίσκεσαι και σε ποιο σημείο θέλεις να φτάσεις στο άμεσο μέλλον. Αυτό κυρίως για τα επαγγελματικά, αλλά και για άλλους τομείς της ζωής σου.

Στην επόμενη σελίδα: ο Παρθένος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
Save