Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια του Απριλίου του 2023

Όλα είναι προβλέψιμα για τον μήνα Απρίλιο από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Ζυγός

Η πανσέληνος στις 6 είναι πολύ σημαντική και επειδή είναι θετική, αλλά και επειδή πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Ένα ζήτημα παίρνει την τελική του μορφή, κάτι ολοκληρώνεται, ένας νέος δρόμος ανοίγει μπροστά σου.

Η Αφροδίτη μέχρι και τις 10 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά, κυρίως αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, αλλά και το συναισθηματικό βάθος και τη γνήσια οικειότητα σε μια σχέση. Από αυτή τη θέση η ερωτική σου ζωή έχει αμείωτο ενδιαφέρον. Και από τις 11 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και θα ευνοεί τους στόχους, τα ταξίδια, τις σπουδές και την απόκτηση εμπειριών που μπορούν να σε κάνουν να δεις τα πράγματα και τους άλλους και πολλές πτυχές της ζωής σου από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Στις 20 έρχεται μια ηλιακή έκλειψη που ισοδυναμεί με μια πάρα πολύ ισχυρή νέα Σελήνη. Φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι συμμαχίες είναι στο επίκεντρο πλέον και δημιουργούνται πολλές.

Από τις 21 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον όγδοο οίκο σου και θα χρειαστεί να γίνουν ξανά κάποιες συζητήσεις, ιδιαίτερα σχετικά με τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου. Για τις τρεις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση που θα σε βοηθήσει και σε ψυχολογικό και σε πρακτικό επίπεδο.

Στην επόμενη σελίδα: ο Σκορπιός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
Save