Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια του Απριλίου του 2023

Όλα είναι προβλέψιμα για τον μήνα Απρίλιο από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Σκορπιός

Η πανσέληνος στις 6 αλλάζει κάτι σε εσωτερικό επίπεδο, τον τρόπο που σκέφτεσαι πάνω σε ένα σημαντικό θέμα για παράδειγμα. Πάντως, αυτό το διάστημα είσαι ιδιαίτερα καλά όταν είσαι μόνος-η και επικεντρώνεσαι σε κάτι συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και ασχολείσαι με τις πραγματικές ανάγκες σου, όχι με τις δευτερογενείς.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 10 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και θα προωθεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη ρομαντική σου ζωή. Από τις 11 όμως θα βρίσκεται σε έναν επίσης ερωτικό οίκο αλλά θα φέρει και κάποιες ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα.

Αυτόν τον μήνα έχουμε και μια νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στον Κριό που σηματοδοτεί μια εκπληκτική ευκαιρία για κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα ή για μια αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Μπορεί να προσαρμόζεις τις ώρες εργασίας σου στις ανάγκες σου ή να ξεκινάς μια νέα ενασχόληση.

Ο Ερμής από τις 21 θα κινείται ανάδρομα στον έβδομο οίκο σου και μπορεί να πρέπει να διαχειριστείς κάποιες αναβολές και κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, αλλά πιθανώς θα δεις και πρόσωπα ή συνεργάτες από το παρελθόν.

Στην επόμενη σελίδα: ο Τοξότης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
Save