Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
05.10.2020

Με τον Hoopfellas για την Πιο Περίεργη Ευρωλίγκα στην Ιστορία [podcast]

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα, λίγες μέρες πριν το πρώτο «ντέρμπι αιωνίων» της σεζόν, Δημήτρης Καραμάνης και Παναγιώτης Μένεγος υποδέχονται τον Hoopfellas (Δημήτρη Κατσιώνη) για ένα χορταστικό preview της Ευρωλίγκας 2020-21.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Η Ευρωλίγκα άρχισε.

Τα χέρια ήταν βαριά, τα σουτ άστοχα, τα σκορ χαμηλά. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μετά την πρεμιέρα τρεις ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν εσωτερικα κρούσματα κορωνοϊού. Είναι όλοφάνερο ότι πάμε για την Πιο Περιέργη Σεζόν στην ιστορία που πρώτο μέλημα είναι να ολοκληρωθεί και να φτάσουμε όσο πιο ομαλά γίνεται (χωρίς αναβολές, μηδενισμούς κι άλλα απρόοπτα όσον αφορά την αξιοπιστία της διοργάνωσης) μέχρι το F4, 28-30/5 στην Κολωνία που τελικά δεν το φιλοξένησε πέρυσι.

Οι βίοι ήταν αντίθετοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, όμως το πρώτο »ντέρμπι αιωνίων» (Παρ. 9/10, 21.00) στο άδειο ΟΑΚΑ θα είναι ένα πρόωρο μεγάλο διαγώνισμα και για τους δύο. Για το πού πονάνε και πού υπερτερούν, και -κυρίως- για το πού μπορούν να φτάσουν. Όλα αυτά τα συζητάμε στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, παρέα με τον δημιουργό της πιο αφοσιωμένης μπασκετικής κοινότητας της χώρας: τον Δημήτρη Κατσιώνη aka Hoopfellas (και για τους μυημένους Jim Conway, αν αναρωτιέστε τι γυρεύει στο Pick 'n' Popa o Ρόμπερτ Ντε Νίρο).

Αλλά συζητάμε και πολλά άλλα: Έχασαν οριστικά το περσινό μομέντουμ Εφές και Μακάμπι;/ Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ανταπεξέλθει στο win now και τι ρόλο θα έχει ο Νικ Καλάθης; / Γέρασε η Ρεάλ;/ Μπορείς να εμπιστευθείς μια από τις καλύτερες frontlines στην ιστορία της διοργάνωσης στα χέρια του Μάικ Τζέιμς;/ Είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ένας άτυχος άνθρωπος;/ Τι ψήνει ο Τσάβι στην Αγία Πετρούπολη;/ Φοβού την Μπασκόνια και τον κοτσίδα φέροντα Ντούσκο;/ Γιατί αλήθεια κατεβαίνει κάθε χρόνο η Βαλένθια;

Σε σχεδόν 100 λεπτά μπασκετικής κουβέντας που προσπαθεί να δει μακριά στον μαραθώνιο των 34 αγωνιστικών, χωρίς να παραλείψει μια ωδή στον a league on his own Αϊτο Γκαρσία Ρενέσες.

Enjoy!

To Pick ‘n’ Popa στο Instagram.
Ακολουθήστε μας!

Hoopfellas 
Web FB Twitter

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook, η σεζόν είναι full on και παρακολουθούμε τα πάντα… Έχουμε και Instagram, περάστε μια βόλτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Pick 'n' Popa
NEWS
Save