Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
12.10.2020

Οι Lakers Πρωταθλητές. Πώς να χάσουν άλλωστε; [podcast]

Δημήτρης Καραμάνης και Παναγιώτης Μένεγος σε emergency pod λίγες ώρες μετά το 17ο λάβαρο της ομάδας του Λος Άντζελες κόντρα στο Μαιάμι, συζητάνε τα πάντα για τους NBA Finals 2020.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Οι Lakers έφτασαν τους Celtics, κρεμώντας και το 17ο λάβαρο στην κορυφή του Staples Center. O Λεμπρόν Τζέιμς πήρε το τέταρτο δαχτυλίδι με τρίτη διαφορετική φανέλα και διεκδίκησε «λίγο ακόμα σεβασμό«, αφού πήρε και το MVP σπίτι του. Ο Άντονι Ντέιβις άνοιξε την πόρτα του άτυπου κλειστού club όσων έχουν τίτλο NBA, τίτλο NCAA και χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο. Ο Ραζόν Ρόντο έγινε ο πρώτος που έχει φορέσει δαχτυλίδι και με τις δύο ιστορικές φανέλες. Ο Φρανκ Βόγκελ είναι πια champion κι ο Ντιον Γουέιτερς, κατα δήλωσή του, "champ cheese”…

Το ερώτημα που βάζουμε όμως στο emergency pod (κατά σύμπτωση 17ο επεισόδιο) που ηχογραφήσαμε λίγες ώρες μετά το 4-2 επί των κάτι-παραπάνω-από-αξιόμαχων Miami Heat είναι το εξής: Γινόταν αλλιώς; Μπορούσαν να χάσουν; Είχε η πιο απρόβλεπτη σεζόν το πιο προβλέψιμο φινάλε;

Είχαν τους δύο καλύτερους παίκτες, είχαν το χρέος στη μνήμη (ή την ευλογία) του Κόμπι Μπράιαντ, έπαιζαν απέναντι σε μια ομαδα λαβωμένη. Τα συζητάμε όλα αυτά, κάνοντας μερικές διαπιστώσεις που συνδέουν τον Γκόραν Ντράγκιτς με τον Ντέμη Νικολαϊδη, βάζουμε στη σειρά τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ ο Λεμπρόν, αποδίδουμε στον Τζίμι Μπάτλερ εκτός από respect και κάτι που ονομάσαμε «σύνδρομο του Κροάτη ποδοσφαιριστή», αναρωτιόμαστε αν ο Μπρόνι Τζέιμς ήθελε να χάσει χθες ο μπαμπάς του  κι ονειρευόμαστε -κορωνοϊού επιτρέποντος- ένα οργασμικό πρωτάθλημα για τη σεζόν 2020-21.

Enjoy!

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook, το NBA τελείωσε αλλά δεν σταματάμε να παρακολουθούμε τα πάντα. Ευκαρία να κάνουμε και πιο ωραία stories στο Instagram μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Pick 'n' Popa
NEWS
Save