Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
29.10.2020

Πώς θα ψηφίσει το NBA στις Αμερικάνικες Εκλογές; [podcast]

Στο μπασκετικό podcast των Δ.Καραμάνη και Π. Μένεγου: τι μας αρέσει και τι όχι από Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό και υπόλοιπους ύστερα από ένα μήνα Ευρωλίγκας, με ποια NBA παρέα θα βλέπαμε το Τραμπ vs. Μπάιντεν και το μεγάλο debate γύρω από τον Ντάριλ Μόρεϊ.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα για να χωνέψουμε μια NBA σεζόν που διήρκεσε περίπου έναν χρόνο, επιστρέφουμε μοιράζοντας το επεισόδιο μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ.

Ξεκινάμε με τον πρώτο μήνα Ευρωλίγκας:

Τι έχουμε δει μέχρι τώρα, ένας μικρός ύμνος στον Αντρέα Τρινκιέρι και κάποιες αναμνήσεις από όταν ήταν προπονητής της Εθνικής, τι μας αρέσει και τι όχι από τις ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (07’34’’), πού θα καταλήξει ο «ακήρυχτος πόλεμος» μεταξύ Σάρας κι ατομικής πρωτοβουλίας παικτών Μπαρτσελόνα (21’39’’) και κάποια σχόλια για δυο σταθερές αξίες: την αξιοπιστία της Ζάλγκιρις και την χωρίστρα του Παούλιους Γιανκούνας (28.00’’).

Μετά περνάμε τον Ατλαντικό:

Ποια είναι τα σενάρια για την έναρξη της σεζόν 2020-21, μια ερώτηση για κάθε νέα άφιξη σε πάγκο του NBA μέχρι τώρα (από το πόσο ανάγκη είχε η Φιλαδέλφεια τον Ντοκ Ρίβερς μέχρι το αν στέκει να λέμε τον Σταν Βαν Γκάντι, Βλάντο Τζούροβιτς 39’36”), πόσο επηρέασε το NBA τις αμερικάνικες εκλογές μέσω του ακτιβισμού στο bubble (48’00”), πόσο επηρεάζεται το NBA από το ότι πολλοί το κατηγορούν ως «επίσημα πλατφόρμα των Δημοκρατικών» και με ποια παρέα NBA (κι όχι μόνο) προσωπικοτήτων θα θέλαμε να δούμε παρέα την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Τρίτης (57’53’’). 

Τέλος, κλείνουμε με ένα ξεκάθαρο debate που καταλήγει σε ένα αγνό rant: ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ ΝΤΑΡΙΛ ΜΟΡΕΪ (1.06’25’’) (Μόλις κλείσαμε τα μικρόφωνα, διαβάσαμε στον Shams ότι έκλεισε για 5 χρόνια στους Sixers.)

Enjoy!

Ακολουθήστε (κι εγγραφείτε) στο Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook για αναλύσεις-ιστορίες-κουίζ ή απλά ωραίες φωτογραφίες.
Θα τις βρείτε φυσικά και στο Instagram μας.
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Με τον Ekelon κέρβερο ρυθμιστή του ήχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Pick 'n' Popa
NEWS
Save