Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
15.12.2020

Έχει δει κανείς ποτέ τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Μάικ Τζέιμς στο ίδιο δωμάτιο; [podcast]

Είναι οι καλύτεροι επιθετικοί στις λίγκες τους, αληθινοί σόουμεν που παίρνουν παιχνίδια μόνοι τους. Μπορούν όμως να ηγηθούν πραγματικά και να κάνουν τους γύρω τους καλύτερους; Οι δύο διχαστικοί σούπερ σταρ στο μικροσκόπιο των Δ. Καραμάνη-Π.Μένεγου.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Κανείς δεν αμφισβητεί το σπάνιο ταλέντο τους. (Μάλλον) Κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι οι κορυφαίοι σκόρερ στις λίγκες τους. Κανείς δεν αμφιβητεί την ικανότητά τους να δίνουν μοναδικά σόου, να σκοράρουν καθοριστικά καλάθια, να παίρνουν παιχνιδια μόνοι τους. Πολλοί όμως αμφισβητούν την ικανότητά τους να ηγούνται και να κερδίζουν πρωταθλήματα. Ίσως γιατί δεν το έχουν κάνει - ο Τζέιμς Χάρντεν στο NBA κι ο Μάικ Τζέιμς στην Ευρωλίγκα. Ακόμα…

Στο 22ο μας επεισόδιο ασχολούμαστε με τους δύο διχαστικούς σούπερ σταρ (εντάξει, λίγο παραπάνω με τον Χάρντεν και τα πανδημικά καμώματά του ενώ έχει απαιτήσει ανταλλαγή από τους Rockets). Κι αυτή είναι η αφορμή να μιλήσουμε για αν αποτελεί ευφημισμό (ή όχι) το περίφημο player empowerment και κάπου εκεί να κολλήσουμε το νέο συμβόλαιο του Πολ Τζορτζ και τα προβληματικά αποδυτήρια των Clippers.

Επίσης: Βγάζουμε λίγη αγάπη για το trade Γουέστμπρουκ-Γουόλ συζητώντας ποιος βγήκε κερδισμένος, ενώ μεταφέρουμε και κάποιες εικόνες από τα πρώτα φιλικά.

Περνώντας τον Ατλαντικό, συζητάμε για την Πιο Ευτυχισμένη Εβδομάδα στη ζωή του Γιώργου Μπαρτζώκα για το 2020, βάζουμε κάτω τα νούμερα που εξηγούν την κάκιστη άμυνα (και συνολική εικόνα) του Παναθηναϊκού και κάνουμε μια αναδρομή στις καλύτερες επαρχιακές ομάδες της ιστορίας της Α1 αναφέροντας ονόματα όπως Σαμίρ Γκούντα, Χρηστος Μυριούνης και Ντράγκαν Λουκόφσκι…

Κι έχουμε μια καλή κουβέντα, όπως ξέρετε κι από τα social media του podcast, για τον Αϊτο Γκαρθία Ρενέσεις και τον Big Sofo.

Enjoy! (Όσο εμείς ετοιμάζουμε σημειώσεις για το μεγάλο NBA preview της σεζόν 2020-21 για το επόμενο επεισόδιο)

Ακολουθήστε (κι εγγραφείτε) στο Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook για chellenges, αναλύσεις, ιστορίες, κουίζ ή απλά ωραίες φωτογραφίες.
Θα τις βρείτε φυσικά και στο Instagram μας.
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Με τον Ekelon κέρβερο ρυθμιστή του ήχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Pick 'n' Popa
NEWS
Save