Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
25.06.2020

«Αν σου έδιναν τον KD ή τον Kawhi Leonard, εσύ θα διάλεγες τον Jayson Tatum;»

Το μπασκετικό podcast της Popaganda, με τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο, στο καλύτερό του επεισόδιο...μέχρι το επόμενο. Πρωταγωνιστούν Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Στεφ Κάρι και...οι Beach Boys.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Το πρώτο καρέ του Pick ‘n’ Popa ολοκληρώνεται, με ένα επεισόδιο – κραυγή αγωνίας για το quo vadis του σύγχρονου μπάσκετ.

Ανησυχούμε για τον ασυμπτωματικό και αδυνατισμένο, Νικόλα Γιόκιτς, απορούμε γιατί ο Τζει Αρ Σμιθ ακόμα δηλώνει «καλαθοσφαιριστής» στη φορολογική του δήλωση, την ώρα που τίμιοι βετεράνοι ξημεροβραδιάζονται στις ουρές του ΟΑΕΔ, αναρωτιόμαστε για τα επόμενα βήματα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ανιχνεύουμε τις προοπτικές των νέων αποκτημάτων των δύο «αιωνίων».

 

Όλα αυτά, λίγο πριν μπούμε στα βαθιά. Λίγο πριν το The Cave θυμίσει κάτι από τις μάχες Ζουράρι - Κακαουνάκη στις παλιές καλές εποχές των τηλεπαραθύρων, με πέτρα του σκανδάλου τον Κέβιν Ντουράντ, αλλά και την ευλογία ή κατάρα του σύγχρονου μπάσκετ: το τρίποντο.

Μια αναμέτρηση κάτω από τον καυτό ήλιο του λεκανοπεδίου που αφορά τελικά σε ποιο μπασκετικό κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Στον κόσμο του αχαλίνωτου pace and space των Rockets ή στη γοητεία της απαράμιλλης οπισθογωνίας μαέστρων του mid-range σαν τον Ντεμαρ Ντερόζαν;

Και για φινάλε, μια ακόμα «αποκάλυψη»: Έπαιξε η CIA κάποιον σκοτεινό ρόλο στη δημιουργία του Γκρεγκ Πόποβιτς;

 
 
Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Μπορείτε να κάνετε και like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook – είναι πολλές οι ιστορίες.
To podcast ηχογραφήθηκε ένα απόγευμα με ακραία υγρασία στο στούντιο The Cave. Κάποιος έφαγε ένα σάντουιτς χωρίς αλλαντικά…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Pick 'n' Popa
NEWS
Save