Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
23.07.2020

Ο Νίκος Παπαδογιάννης για «Τα Ματς της Ζωής Μας» (podcast)

O αθλητικογράφος μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο του βιβλίο και διηγείται ιστορίες από 3.5 δεκαετίες ελληνικού μπάσκετ ως παρθενικός καλεσμένος στο podcast των Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγου.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

30 ματς της καριέρας του, 30 ματς της ζωής μας.

Το δεύτερο βιβλίο του Νίκου Παπαδογιάννη μόλις κυκλοφόρησε από την Key Books κι έγινε η αφορμή για να υποδεχθούμε τον πρώτο μας καλεσμένο στο Pick 'n' Popa, στο μπασκετικό podcast της Popaganda με τους Δημήτρη Καραμάνη και Παναγιώτη Μένεγο.

Τα Ματς της Ζωής Μας, λοιπόν. 30 αγώνες σε ισάριθμα κεφάλαια. Και οι ιστορίες τους, όχι τα στατιστικά ή οι αποφασιστικοί παράγοντες που έκριναν τη νίκη, αλλά τα όσα συνέβαιναν γύρω γύρω σε πρώτο πρόσωπο.

Στο ίδιο πρόσωπο που μας μίλησε κι ο Νίκος Παπαδογιάννης: για τη βάρδια στην Απογευματινή που του στέρησε το να δει τον τελικό του Ευρωμπάσκετ '87 από κοντά // για το βάπτισμα πυρός στο σπικάρισμα, σε ντέρμπι μάλιστα Άρης-ΠΑΟΚ των 80s // για τις αποφράδες νύχτες με τον Μπόμπαν στο νοσοκομείο // για την τρέλα των 90s, από τους σπορτκάστερ που πήγαιναν με μπράβους στο γήπεδο ως τον Ντομινίκ Γουίλκινς στην στρούγκα του Σπόρτιγκ και τον Τζεφ Μαλόουν παίκτη του ΒΑΟ // για τη νύχτα της νιρβάνας στη Σαϊτάμα // για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μέλλον της Εθνικής // για τον παρεξηγημένο Νίκο Γκάλη κι εκείνους που κατά καιρούς του έκοψαν την καλημέρα // για τις εκλογές της ΕΟΚ, το ΝΒΑ restart και το μπάσκετ στην εποχή της πανδημίας.

Enjoy!

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook – ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το NBA restart με νέα, ιστορίες, εικόνες και μικρές αναλύσεις…
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. O Ekelon, παρότι κυκλοφορεί με πατερίτσες, δείχνει αυτοθυσία για να φροντίσει τον ήχο μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Pick 'n' Popa
NEWS
Save