Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
12.06.2020

Στο Μυαλό του DPG/ 14.6.1987/ NBA #BlackLivesMatter

Το μπασκετικό podcast της Popaganda με τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Επιστρέψαμε. 

Pick ’n’ Popa, επεισόδιο δεύτερο - Δημήτρης Καραμάνης και Παναγιώτης Μένεγος σε νέες μπασκετικές ασυμφωνίες χαρακτήρων (…εντάξει, και σε μερικές συμφωνίες).

Ασχολούμαστε με την συμμετοχή του NBA στο #BlackLives Matter κίνημα, προσπαθούμε να διαχωρίσουμε τις εντυπώσεις από την ουσία, το cause από το hype και το marketing.

Κάνουμε like/dislike στα δεδομένα του NBA restart και μεταφερόμαστε νοητά στον καιρό που θα περάσει η μικροκοινωνία της λίγκας στoν DisneyWorld του Ορλάντο.

Γυρίζουμε πίσω: αυτήν την Κυριακή 14/6 συμπληρώνονται 33 χρόνια από τη βραδιά του τελικού του Ευρωμπάσκετ ’87, ενώ την προηγούμενη 7/6 έκλεισαν 27 χρόνια από το θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Κι όσο γίνεται (αν γίνεται) προσπαθούμε να μπούμε στο μυαλό του DPG… (σημειώστε ότι ηχογραφήσαμε πριν στείλει ο Παναθηναϊκός την επιστολή αποχώρησης στην Ευρωλίγκα).

 

9 πρόσωπα που ίσως δεν περιμένατε να εμφανιστούν στο σημερινό Pick ’n’ Popa

Ο Λόγκαν Ρόι και η οικογένειά του.
Ο Άκης Πετρετζίκης.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα ο ίδιος. Ή σχεδόν.
Ο Καρλ Φον Κλαούζεβιτς.
Ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ.
Ο Killer Mike κι ο El-P.
Ο Μπαρόν Ντέιβις. Καλά αυτός είναι regular.
O Δημήτρης Γιαννακόπουλος. ΟΚ, αυτόν τον περιμένατε.

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Μπορείτε να κάνετε και like/follow την Pick 'n' Popa σελίδα στο Facebook - μόνο την πρώτη εβδομάδα της έχουν ανέβει ιστορίες για τους Πέτζα Στογιάκοβιτς, Φιλ Τζάκσον, Ντάριλ Ντόκινς, Κάρλτον Μάιερς, Σάσα Ντανίλοβιτς. Και δε θα σταματήσουν...
To podcast ηχογραφήθηκε ένα απόγευμα που έπρεπε να ήμασταν στην παραλία στο στούντιο The Cave

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Pick 'n' Popa
NEWS
Save