Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
01.11.2020

Made in USA. Λίγο πιο μέσα στην Αμερική, λίγο πιο κοντά στον Τραμπ.

Υπάρχει κι αυτή η Αμερική που θα ψηφίσει στις ερχόμενες εκλογές. Η αμερικάνικη Αμερική, που αναπνέει βαθιά μέσα από τα σκοτάδια του κήτους. Upper Elkton Road, πολιτεία της Αλαμπάμα, ΗΠΑ.

Φωτογραφίες: EPA/MARIO CRUZ

Ο Jim Pearl, αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως hillbilly. Έτσι ονομάζονται (όρος συχνά υποτιμητικός) τα άτομα που κατοικούν σε αγροτικές, απομονωμένες, ορεινές περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Jim δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική, απλώς περιμένει έναν γερανό σε μηχανουργείο αυτοκινήτων στο Elkmont της Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Υπάρχει κι αυτή η Αμερική, η αμερικάνικη Αμερική, που αναπνέει βαθιά μέσα από τα σκοτάδια του κήτους.

Είναι οι απόκληροι, οι απόμαχοι, οι αόρατοι άνθρωποι.

Άνθρωποι που ζουν μια ζωή στην άκρη της ζωής, που ζουν απομονωμένοι, σαν σε παλιό κάδρο μιας πατρίδας μοναχικής, παρά την ένδοξη πορεία της. Αταξινόμητοι της κοινωνίας, σε αποσύνδεση από τον υπόλοιπο κόσμο, αποσυρμένοι και με έντονα τα συναισθήματα της μειονεξίας απέναντι στην αστική ευκατάστατη Αμερική.

Καλούνται να ψηφίσουν κι αυτοί στις 3 του Νοέμβρη τον επόμενο Πρόεδρό τους. Σε μια δύσκολη εποχή ζητούνται δύσκολες αποφάσεις. Αλλά για μερικούς είναι λίγο πιο εύκολο ν' αποφασίσουν. Keep America Great. 

Στο Upper Elkton Road, έναν αγροτικό δρόμο στην Αλαμπάμα, ανάμεσα σε βαμβακοχώραφα, σε έναν αυτοκινητόδρομο και έναν πύραυλο της NASA οι λιγοστοί κάτοικοι περιμένουν με πίστη την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς τα σκυλιά εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ελευθερία των "πολιτών" και τα αυτοκίνητα να επιδεικνύουν εμφατικά την αμερικανική ταυτότητα.

Στο μηχανουργείο Asset Auctions, ο LLC επισκευάζει αμερικανικά κλασικά αυτοκίνητα, κοντά στον δρόμο Upper Elkton Road, Αλαμπάμα, 25 Οκτωβρίου 2020.

Κάτοικοι του Elkmont έχουν αναψει κάρβουνα για μπάρμπεκιου, κοντά στον δρόμο Upper Elkton Road, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Ένας βετεράνος πολέμου του Βιετνάμ κοντά στο σπίτι του στο Upper Elkton Road, Elkmont, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Ο πύραυλος Saturn 1B ύψους 68 μέτρων, που χρησιμοποιήθηκε στις μη επανδρωμένες διαστημικές αποστολές του προγράμματος Apollo την δεκαετία του 60, στο Elkmont, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Μινιατούρες όλων των προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών που πωλούνται σε ένα κατάστημα με αντίκες και σουβενίρ στο Elkmont, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Ρολά από βαμβάκι σε χωράφι κοντά στο Upper Elkton Road, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Άποψη του πυραύλου Saturn 1B ύψους 68 μέτρων, που χρησιμοποιήθηκε στις μη επανδρωμένες διαστημικές αποστολές του προγράμματος Apollo την δεκαετία του 60, στο Elkmont, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Ο Φράνσις Βίνσεντ κατευθύνεται στην αποθήκη, αφού ύψωσε τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών στο κατώφλι του σπιτιού του, στο Έλκμοντ της Αλαμπάμα των ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Γερμανικοί ποιμενικοί ως φύλακες στο μηχανουργείο Asset Auctions του LLC, στο Elkmont, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Ο Φράνσις Βίνσεντ, 77 ετών, μέσα στο πωλητήριο του γκαράζ που διαχειρίζεται στο Upper Elkton Road, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Η εκκλησία Holland's Gin Church of Christ. Η εκκλησία - η οποία κηρύττει την Καινή Διαθήκη - βρίσκεται δίπλα στο δρόμο και έχει μια πινακίδα νέον για να ανακοινώνει τις ώρες που γίνονται οι λειτουργίες. Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

Σπίτι περιτριγυρισμένο από άγρια βλάστηση στο Elkmont, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΚΑΝΕΡ
NEWS
Save