Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
20.06.2020

Kyrie Ελέησον

Τρελός ή παλικάρι; Τι συμβαίνει στο κεφάλι του Καϊρί Ίρβινγκ, θεωρίες συνωμοσίας για το Ευρωμπάσκετ ’87 και πώς μπορεί να φέρει το NBA την κοινωνική αλλαγή, στο μπασκετικό podcast της Popaganda με τους Δημήτρη Καραμάνη - Παναγιώτη Μένεγο.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

«Κοιτάμε κάθε podcast ξεχωριστά.
Σημασία έχει να κερδίζει η Popaganda και όχι το Pick 'n' Popa».

Με αυτό κατά νου μπήκαμε στο στούντιο για το τρίτο επεισόδιο σχολιάζοντας την μπασκετική επικαιρότητα που είχε ως βασικό θέμα την «αναστάτωση» που προκάλεσε στο NBA restart, το «αντάρτικο» του Καϊρί Ίρβινγκ [Σίγουρα, την ίδια αν όχι μεγαλύτερη αναστάτωση μας προκάλεσε και το νέο look στο Instagram του με το πολυσυζητημένο Kyrie Eleison]. 

Πρέπει να πάνε στη Φλόριδα οι παίκτες ή να επιμείνουν στο «εδώ ο κόσμος καίγεται (υγειονομικά και κοινωνικά) κι εσείς  μας ζητάτε να πάμε να στηνουμε pick 'n' rolls κι αμυντικά swtitches»; Το συζητήσαμε αρκετά, χωρίς φυσικά να αποφύγουμε τον πειρασμό να μπούμε «στο κεφάλι του Καϊρί»... Ο πιο προικισμένος γκαρντ του NBA ή ένας χαρισματικός πλην κακός συμπαίκτης; Αμετανόητος flat earther ή η φωνή της συνείδησης της λίγκας; Τρελός ή παλικάρι;

Μυρίσαμε λίγο ακόμα τιρινίνι και συζητήσαμε με ποιον από τη χρυσή δωδεκάδα του 1987 θα πηγαίναμε Αυτοκίνηση ή Φαντασία, βάλαμε πρώιμα ερωτήματα για την στελέχωση Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού [ηχογραφήσαμε πριν διαρρεύσουν οι συμφωνίες με Μάρκους Φόστερ (;)  και Τσαρλς Τζένκινς, αντίστοιχα] και βάλαμε στη ζυγαριά την ΤΣΣΚΑ που κλείνει τον Σενγκέλια κι αποχαιρετά τον Χάινς, ενώ έχει ήδη υπογράψει Μιλουτίνοφ.

Και για φινάλε, είχαμε μια θεωρία συνωμοσίας...από τις καλές.

 

Ποιος από τους δύο podcasters σας, Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο, είπε στο τρίτο επεισόδιο;

«Αυτό που κάνει ο αγκιτάτορας Καϊρί είναι καραμπινάτη περίπτωση φραξιονισμού»/ «Συμφωνώ μαζί σου, αρά δε συμφωνώ με μένα»/  - «Τους Wizards πρέπει να τους βάλουν σε ένα ξενοδοχείο χωρίς παράθυρα» -  «Σε Air BnB θα μείνουν»/ «Και να σου πω και κάτι κι αυτό με το flat earth γιατί να το απορρίψουμε; Το επαναφέρω στο τραπέζι...»/ «Ο Λιβέρης Ανδρίτσος μου βγάζει μια καλλιέργεια» / «Θα απαντήσω σε αυτό που με ρωτάς, αλλά μη με κρίνεις. Σκέψουν σαν να σου αποκαλύπτω μια σεξουαλική μου συνήθεια που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα...»/ «Τι είναι αυτό το Nascar; Αυτό με τη χούλα χουπ την πίστα;»/ «Ξέρεις, progressive-deep house, από αυτά που για να το ακούς ή να το παίζεις πρέπει να φοράς v-shirt "βαθύ ντεκολτέ"» / «Ο Κασελάκης κι ο Μποχωρίδης, δεν κατάλαβα, παιχταράδες είναι...» / «Γιατί να μην ξαναπάρει ο Παναθηναϊκός τον Έντριαν Πέιν; Καλό παιδί, ψηλό, γερό...»/ «Τώρα, τι θες; Σαν τους ΚΚΕδες που έλεγαν το 1987 "χάσαμε από τους Έλληνες το '87"...»

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Μπορείτε να κάνετε και like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook – οι ιστορίες συνεχίζουν να ρέουν. Και δε θα σταματήσουν…
To podcast ηχογραφήθηκε ένα ζεστό απόγευμα στο στούντιο The Cave. Μετά πήγαμε για μπάσκετ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Pick 'n' Popa
NEWS
Save