Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
02.03.2018

Πως άραγε κυλάει το ιδανικό δείπνο;

Έχουμε οικοδεσπότη, έχουμε παρέα δυνατή (ένα Food Gang) από τα λίγα και έχουμε και την κατάλληλη κουζίνα. Το μόνο που μας λείπει είναι να δείτε πώς τα πήγαμε.

Στην αρχή ξεκινήσαμε με κλάψα. Πώς μεγαλώσαμε, ότι δεν έχουμε τα κουράγια πια να οργώνουμε τις νύχτες και μετά τις μέρες και μετά πάλι τις νύχτες. Μετά τη γκρίνια όμως ήρθαν οι ευχάριστες διαπιστώσεις. Ότι η διασκέδαση δεν τελειώνει αλλά ότι αλλάζει, γίνεται πιο ποιοτική, πιο ανθρώπινη.

Ξαφνικά αγαπάμε το σπίτι μας, το φτιάχνουμε, το μεταμορφώνουμε σ’ ένα χώρο όπου δεν ερχόμαστε να κοιμηθούμε και να κάνουμε μπάνιο αλλά σε ένα τόπο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Και η κουζίνα είναι το βασικότερο μέρος απ’ όπου ξεκινάνε όλα. Γιατί οι καλό φίλοι θέλουν καλό φαγητό, αλλά το καλό φαγητό θέλει και τους κατάλληλους γευστικούς κάλυκες. Γι’ αυτό σας δείξαμε πως να καλείτε τη σωστή παρέα ή καλύτερα πως να κάνετε τη σωστή μείξη προσώπων ώστε να έχετε το food gang που θα σας ακολουθεί. Για να καταλάβετε και το ορθό της διαλογής, κοιτάξτε πως τα περάσαν οι δικοί μας.

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης έχει πολλά να πει γενικά και όσον αφορά το φαγητό στο παραπάνω βίντεο μας απέδειξε γιατί ακόμα και ένα ωμό πιάτο στα χέρια του φαίνεται καλομαγειρεμένο.

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης δεν είναι μόνο άξιος στη σκηνή αλλά και ένας μοναδικός σου σεφ. Αν διαφωνείτε, δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο.

Η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή άλλαξε την ιστορία της μαγειρικής ετοιμάζοντας το πιάτο με το εκπληκτικό όνομα  surf 'n' turf. Τι είναι αυτό;. Αν δεν πατήσετε το play στο προηγούμενο βίντεο δεν θα καταλάβετε.

O food blogger, Δημήτρης Παπαζυμούρης εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο στο παραπάνω βίντεο τι σημαίνει η κομψότητα στις γεύσεις. Ίσως η κρέμα γάλακτος με άρωμα πατάτας να είναι μια από τις κομψές προτάσεις του.

Η σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη όταν ήταν μικρή είχε πέσει από το καρεκλάκι από τη χαρά της που ερχόταν το πιάτο. Στο δείπνο μας, έπεσαν όλοι κάτω από την πικάντικα υπέροχη γεύση του πιάτου της.

«Το φαγητό είναι ζάχαρη και βούτυρο», λέει η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου οπότε καταλαβαίνετε ποια ήταν η συνεισφορά της.

Ο φωτογράφος Πάνος Γεωργίου έχει ανάγκη από την μαγειρική για να μπορεί να χαλαρώσει και το ριζότο του ήταν ότι πρέπει για να χαλαρώσει κι άλλο η ατμόσφαιρα στο τραπέζι.

Γεύσεις Κέρκυρας έφερε στο δείπνο, η αλχημίστρια γαστρονομίας, Βασιλική Καρούνου, κάνοντας την παρέα να μην πιστεύει τις μυρωδιές που αναδύονταν από τα πιάτα της.

Τελευταία και ιδιαίτερη μνεία, πρέπει να γίνει στον οικοδεσπότη. Τον Μιχάλη Νουρλόγλου στην συγκεκριμένη περίπτωση, εσένα, εμένα, όλους που προσπαθούν να δώσουν λίγες ώρες χαράς στους καλεσμένους τους. Δεν μπορείτε να διαφωνήσετε, όταν τα καταφέρνουμε, αυτό το συναίσθημα της ικανοποίησης, συγκρίνεται με λίγα πράγματα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ SPONSORED
NEWS
Save