11.02.2020

«Γι΄αυτό το βραβείο, ευχαριστώ τη μαμά μου, το μπαμπά μου και τη ... γιόγκα»

Μπορεί να μην ήσουν έτοιμος για ευχαριστήριο λόγο στα κινηματογραφικά βραβεία αλλά σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις τις ταινίες που τα κέρδισαν.

Ο Γενάρης και ο Φλεβάρης είναι δυο μήνες κατ' εξοχήν συνδεδεμένοι με τα κινηματογραφικά βραβεία. Όλο τον προηγούμενο καιρό γίνεται μεγάλος ντόρος και συζήτηση για το ποιοι τελικά θα σηκώσουν το πολυπόθητα αγαλματίδια και ποιοι θα είναι εκείνο που θα πάρουν σπίτι τους τον θείο Όσκαρ. Γιατί καλά τα SAG Awards και οι Χρυσές Σφαίρες, αλλά σαν τον θείο Όσκαρ δεν έχει, αφού όλοι αυτόν βάζουν στο μάτι. 

Οι συζητήσεις αυτές βέβαια δεν μένουν μόνο ανάμεσα στους κριτικούς κινηματογράφου ή στα social media, αλλά γίνονται και στις παρέες. Αυτές τις ημέρες ειδικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθείς με ανθρώπους που θα συζητούν για το αν άξιζε όντως να κερδίσει ο Χοακίν Φίνιξ για το "Joker" το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και αν το «1917» ήταν καλύτερο από τα «Παράσιτα», που έκαναν τελικά την έκπληξη και κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις προλάβει να δεις όλες αυτές τις βραβευμένες ταινίες; Στο κάτω-κάτω η ζωή που κάνουμε πια, είναι πολύ γρήγορη και οι υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν πάντα να πηγαίνουμε σινεμά και να βλέπουμε όλες τις τελευταίες επιτυχίες. Άρα, δεν πειράζει αν δεν μπορείς να εκφράσεις άποψη για όλες τους. Συμβαίνουν κι αυτά...

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τις δεις και καθόλου, ειδικά αν σου έχει ξυπνήσει η περιέργεια και θες να έχεις άποψη για το αν τελικά αδικήθηκε η Γκρέτα Γκέργουικ στη κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας και αν η ερμηνεία του Αντόνιο Μπαντέρας στο "Pain and Glory", είναι όντως η καλύτερη της καριέρας του.

Την λύση στο παραπάνω δίνει και αυτή την χρονιά η Nova, αφού έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της και σε Ά τηλεοπτική προβολή, τις ταινίες που πρωταγωνίστησαν σε όλες τις φετινές βραβεύσεις και σήκωσαν  τα αγαλματίδια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείς να σχηματίσεις δική σου γνώμη για το αν οι πρωταγωνίστριες του "Bombshell" αδικήθηκαν. 

Έτσι, τώρα θα μπορέσεις να δεις στην άνεση του σπιτιού σου και όταν στο επιτρέπει το πρόγραμμά σου και το "Once Upon a Time in Hollywood" και το "Judy" με την εκπληκτική Ρενέ Ζελβέγκερ που πήρε το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας της και το πρωτότυπο "Jojo Rabbit" του Τάικα Γουαϊτιτί που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, αλλά και πολλές ακόμα βραβευμένες ταινίες της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΙΝΕΜΑ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED