09.10.2019

Γυναίκες μοιράζονται όλα τα αδιανόητα που έχουν ακούσει από άνδρες, σχετικά με το γυναικείο σώμα

Η θεία μου διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Ο άντρας της άρχισε μετά από μερικές μέρες να μην αισθάνεται καλά και της είπε ότι μάλλον τον κόλλησε κι αυτόν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας».

Τα έχουμε ξαναπεί, το reddit είναι ένας μαγικός τόπος, ανταλλαγής απόψεων. Χιλιάδες χρήστες συνομιλούν καθημερινά και μοιράζονται τα απίθανα που τους συμβαίνουν. Αυτή τη φορά μια χρήστρια της πλατφόρμας έθεσε την εξής ερώτηση: «Γυναίκες του reddit, ποια είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχετε ακούσει από άνδρα, σχετικά με το σεξ, την αναπαραγωγική υγεία, την περίοδο κλπ;».

Όπως ήταν φυσικό οι απαντήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή.

«Όταν ήμουν 15 χρονών πέτυχα έναν συμμαθητή μου στο σούπερ μάρκετ την ώρα που αγόραζα σερβιέτες. Με είδε και ψέλλισε 'τσούλα'. Δεν καταλάβαινε μάλλον τι ακριβώς είναι η περίοδος».

«Η θεία μου διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Ο άντρας της άρχισε μετά από μερικές μέρες να μην αισθάνεται καλά και της είπε ότι μάλλον τον κόλλησε κι αυτόν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας».

«Μου είχε πει κάποιος ότι οι γυναίκες πρέπει να πλένουν καλά τον κόλπο τους πριν το σεξ, σε περίπτωση που έχουν μείνει ούρα μέσα. Φυσικά και δεν ήξερε ότι τα ούρα δεν βγαίνουν από κει που κάνουμε σεξ, ενώ ξεχνούσε πως αυτό που τόσο φοβόταν ισχύει για τους άνδρες».

«Μια συνάδελφος μου νοσοκόμα, προσπαθούσε να κάνει παιδί, αλλά έπρεπε να πείσει πρώτα τον σύζυγό της, που είχε πάει σε χριστιανικό σχολείο, πως εκείνος δεν έχει μήτρα και πως δεν θα έμενε έγκυος κάθε φορά που θα έκαναν σεξ χωρίς να παίρνουν προφυλάξεις».

«Μια φίλη μου παραπονέθηκε κάποια στιγμή στον πρώην της ότι έχει κράμπες και πονοκέφαλο λόγω της περιόδου. Εκείνος εμφανώς αηδιασμένος γύρισε και της είπε, 'Δεν μπορείς να το ελέγξεις; Να το κάνεις να σταματήσει;».

«Η κολλητή μου έκανε σεξ με τον καινούριο της φίλο και της ήρθε περίοδος κατά την διάρκεια της πράξης. Εκείνος ενώ την είδε ότι ντράπηκε, αντί να την παρηγορήσει, την ρώτησε μήπως τον είχε κολλήσει κάποια αρρώστια. Όπως καταλαβαίνετε τώρα είναι πρώην φίλος».

«Ο πρώην μου ήταν πεπεισμένος ότι μπορούσε να διαλέξει το φύλο του παιδιού του. Είχε ακούσει σε κάποιο μάθημα βιολογίας ότι το σπέρμα είναι αυτό που καθορίζει το φύλο ενός παιδιού και το είχε πάρει πιο κυριολεκτικά απ' ότι έπρεπε. Φυσικά δεν μπορούσες με τίποτα να του αλλάξεις γννώμη».

«Ο φίλος μου νόμιζε ότι οι όρχεις του ήταν πιο χαλαροί όταν ήταν γεμάτοι με σπέρμα και πιο σφιχτοί όταν ήταν άδειοι. Κάποια στιγμή ήθελα να κάνουμε σεξ και μου είπε πως δεν μπορούσε γιατί οι όρχεις του ήταν πολύ σφιχτοί και δεν θα μπορούσε να τελιεώσει. Του εξήγησα ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το σπέρμα αλλά με την θερμοκρασία, αλλά συνέχισε να μην με πιστεύει. Τελικά του θύμισα μια φορά που είχαμε πάει για μπάνιο και αρνούνταν να μπει στο νερό γιατί κόντευαν να σπάσουν τα "μπαλάκια" του από το κρύο. Είπε ένα απλό 'Ω', κάναμε σεξ και όπως ήταν φυσικό τελείωσε».

ΠΗΓΗ

MOST SHARED
JUST PUBLISHED