Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
19.06.2018

Ο αγώνας Ρωσία-Αίγυπτος και το ριάλιτι του Netflix, Queer Eye ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Τρίτης

Τί να δείτε στην τηλεόραση την Τρίτη 19/06.

Πριν την Prime Time

MEGA
09:20 Αέρινες Σιωπές (Ε)
Ελληνική σειρά. Όταν πετούν στον αέρα, τα πράγματα είναι απλά: ελέγχουν τα αεροπλάνα και τη μοίρα τους. Αφοσιωμένοι στον στόχο τους, έναν στόχο ιερό και ξεκάθαρο. Είναι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας - τους δένει μια σταθερή φιλία, ο κίνδυνος και το πάθος για τη δουλειά τους. Όταν προσγειώνονται όμως, συνειδητοποιούν ότι ίσως οι μεγαλύτερες δυσκολίες βρίσκονται στη γη, γύρω τους και μέσα τους. Οι πιο επικίνδυνοι ελιγμοί αφορούν στις ανθρώπινες σχέσεις και κει είναι που ο καλύτερος θα δείξει την αξία του. 3 τηλεοπτικές χρονιές, 9 πιλότοι, οι γυναίκες της ζωής τους, οι οικογένειές τους: οι κίνδυνοι, οι φιλίες, η μοναξιά, η συντροφικότητα, η περιπέτεια, η αγάπη. 3 τηλεοπτικές χρονιές γεμάτες από την αδρεναλίνη της πτήσης και του έρωτα. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Σωκράτης Αλαφούζος, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Καζανάς, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Ειρήνη Μπαλτά, Θεοδώρα Σιάρκου, Γιώργος Νινιός, Μάριος Αθανασίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ελευθερία Βιδάκη, Ελισάβετ Μουτάφη, Δημήτρης Βογιατζής, Βύρων Κολάσης, Μαρίκα Τζιραλίδου, Αθανασία Αντωναράκου, Απόστολος Γκλέτσος

ANT1
19:00 Παρθένα Ζωή
Καθημερινή αισθηματική κομεντί, ελληνικής παραγωγής 2017-2018. Επεισόδιο: 178. Ο Άρης και η Ζωή παραδέχονται τον έρωτά τους κι ο Άρης της υπόσχεται πως ότι και να γίνει στο τέλος οι τρεις τους θα είναι μαζί. Ο Παύλος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πόσο κοντά μπορεί να βρίσκεται στη μάνα του και περιμένει με αγωνία την επιβεβαίωση του ντέντεκτιβ. Για τη Ζωή αρχίζουν τα βάρη της μητρότητας καθώς κάνει το πρώτο της ξενύχτι, ενώ η Μαρίνα αρχίζει να πιέζει τον Άρη για τον «διακανονισμό» της επιμέλειας με τη Ζωή. Η Κική συμβουλεύει την Τέση να μην ενημερώσει τον Βίκτωρα για τον συμβολαιογράφο. Όταν ο Βίκτωρας ειδοποιείται από τη Μαρίνα για το θέμα είναι αργά, γιατί όντως ο Τζίμης έχει αφήσει μια ομολογία που καίει τον Καλογιάννη. Ο Παύλος και ο Άρης συναντιούνται στο σπίτι της Ζωής και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους κορυφώνεται. Την ίδια ώρα ο Βίκτωρας προσπαθεί να διαφύγει, όμως ο Τάσος έχει άλλα σχέδια για εκείνον.

ΣΚΑΪ
17:30 Survivor Πανόραμα
Ψυχαγωγική εκπομπή. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αποκλειστικές πληροφορίες από όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο. Survivor Πανόραμα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μαζί της οι: Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευριδίκη Βαλαβάνη.

NOVA Life
10:30 TOO LATE TO SAY GOODBYE
Αληθινή ιστορία: Μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή και η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία. Ο μόνος άνθρωπος που δεν πείθεται είναι η αδελφή της, η οποία αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια.

OTE TV Cinema 1 HD
17:10 Ο Γιατρός Έχει Τρεχάματα
Ένας Ιταλοεβραίος ψυχαναλυτής αναγκάζεται για λόγους υγείας να εντάξει στη ζωή του τη γυμναστική. Η γνωριμία του με μια νεαρή και μπριόζα Ισπανίδα γυμνάστρια θα φέρει τα πάνω κάτω στην τακτοποιημένη και άνοστη ρουτίνα του.

Οι Αγώνες της Ημέρας

13:00
COSMOTE SPORT 6 HD
ATP 500
Gerry Weber Open
14:00
COSMOTE SPORT 7 HD
ATP 500
Fever Tree Championships
15:00
ΕΡΤ1
Κολομβία - Ιαπωνία
Παγκόσμιο κύπελλο
16:45
Eurosport 1
Belgium Cup
18:00
ΕΡΤ1
Πολωνία - Σενεγάλη
Παγκόσμιο κύπελλο
21:00
ΕΡΤ1
Ρωσία - Αίγυπτος
Παγκόσμιο κύπελλο
22:00
COSMOTE SPORT 8 HD
Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
Liga Endesa - 4ος τελικός

Prime Time

ALPHA
21:50 Το Τατουάζ
Ερωτική αστυνομική σειρά παραγωγής 2017-2018. Επεισόδια: 209+210. ΟΗ συνάντηση του Θεοχάρη με τη Νικόλ τινάζει το ψέμα της Άννας στον αέρα σχετικά με το που βρίσκεται. Η Άννα που ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Άλεξ, δεν δίνει πια ιδιαίτερη σημασία σε όλα αυτά. Ο Άλεξ ανακοινώνει στην οικογένειά του πως αυτός και η Άννα θα παντρευτούν άμεσα. Ένας νέος έρωτας μετ' εμποδίων αρχίζει και στα Μετέωρα, με τον Στέφανο και την Όλγα να προσπαθούν να ξεκλέψουν χρόνο από τα παιδιά τους για να έρθουν πιο κοντά. Η Τατιάνα έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξάρθρωση του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, ενώ ο Γενάρης της υπενθυμίζει την παρουσία του. Η Βέρα εξακολουθεί να ανησυχεί για την εξαφάνιση του Νικόλα. Ο Τόνυ συγκαλεί γενική συνέλευση μετόχων και η Μαργκώ για πρώτη φορά στη ζωή της θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.. Η Τατιάνα και ο Γρηγόρης κάνουν έφοδο στο σπίτι των απαγωγέων και ανταλλάσσονται πυρά κι από τις δύο πλευρές! Στο μεταξύ, η Βέρα ψάχνει μανιωδώς τον Νικόλα και πιστεύει πως κάτι πολύ κακό του έχει συμβεί. 

ΣΚΑΪ
21:00 Survivor
Ψυχαγωγική εκπομπή. To αυθεντικό ριάλιτι επιβίωσης . Δύο ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιβιώσουν στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου. Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο. Οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν σε απαιτητικά παιχνίδια και δοκιμασίες, δοκιμάζονται όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι. Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό SURVIVOR. Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης

MEGA
21:40 Η Πολυκατοικία (Ε)
Ελληνική σειρά. Επεισόδιο: 42. Ήταν μια φορά κάτι ζηλιάρηδες. Έκτακτη συμμετοχή: Μαρία Ιωαννίδου (Βικτώρια). Η Ελπίδα έρχεται να εγκατασταθεί στο σπίτι του Θανάση αλλά με την προϋπόθεση ότι θα φύγει η Λίτσα. Η Λίτσα όμως, δεν φεύγει με τίποτα. Και ενώ η Ελπίδα αναλαμβάνει την κουζίνα του σπιτιού και επιβάλλει μια "εναλλακτική" διατροφή που δεν αρέσει σε κανέναν, η Λίτσα οργανώνει τα παιδιά για να κάνουν δύσκολη τη ζωή στην εισβολέα. Στην Πολυκατοικία καταφθάνει η Βικτώρια, η μητέρα της Αλίκης, μια ζωηρή ηθοποιός δεύτερων ρόλων, που φλερτάρει όποιον βρίσκει μπροστά της και ιδιαιτέρως τον Μανώλη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της Ελένης. Ο Σταύρος, με κίνδυνο της ζωής του, σώζει τη Λουκία από την επίθεση ληστών. Στη συμπλοκή τραυματίζεται και εκείνη τον νοσηλεύει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα ο Τάκης να βρεθεί πάλι στο περιθώριο. Όμως, ο Τάκης παρακολουθώντας κρυφά τον Σταύρο, ανακαλύπτει ότι η επίθεση ήταν στημένη από τον ίδιο με σκοπό να συγκινήσει τη Λουκία. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος)

NOVA Cinema 3 HD
21:00 ELVIS & NIXON
Αληθινή ιστορία: Η γνωριμία του Ελβις Πρίσλεϊ και του Προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον, σε μια ταινία εμπνευσμένη από την περιβόητη φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Λευκό Οίκο.

OTE TV Cinema 2 HD
22:00 Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ 
Α' Προβολή. Αφιέρωμα: Ζιλιέτ Μπινός. (2016). Καλοκαίρι, 1910: Μια σειρά εξαφανίσεων αναστατώνει τη ζωή των αριστοκρατών Βαν Πέτεγκεμ και των ψαράδων Μπριφόρ. Εκτός, όμως, από αυτό το μυστήριο, ένας απαγορευμένος έρωτας θα επηρεάσει τις δύο τόσο διαφορετικές οικογένειες...

NETFLIX

Queer Eye
Ριάλιτι: Οι Fab Five είναι εδώ για να συμβουλεύσουν τον μέσο άνδρα πως να ντύνεται, να περιποιείται τον εαυτό του, να τρώει σωστά και άλλα πολλά, που έκαναν αυτό το σόου να κερδίσει βραβεία Emmy.

Ο Homayoun είναι ένα ακόμα θύμα των τακτικών ποινικοποίησης της μετανάστευσης στην Ευρώπη
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ
Ο Λούκα Γκουαντανίνο για το πώς Οι Αντίπαλοι ήταν το πιο εύκολο “ναι” της καριέρας του
ΣΙΝΕΜΑ
Γνωρίζεις τα πάντα για τον Sivert Høyem;
ΜΟΥΣΙΚΗ
26.04.2024
Popaganda 10 Years Celebration: Πώς το dj set της βραδιάς, οι Purple Night, έγιναν το πιο πετυχημένο πάρτι της πόλης
ΕΞΟΔΟΣ
25.04.2024
Δυσπιστία, αποχή, εκτόξευση της ακροδεξιάς: Η επομένη των Ευρωεκλογών προβλέπεται δυσοίωνη
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ
Η Billie Eilish όταν μιλάει για την αυτο-ικανοποίηση και τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, τα λέει χύμα
TIMELINE
Τρεις σχεδιάστριες δημιούργησαν το Contrust στην Κυψέλη
ΠΟΛΗ
Popaganda 10 Years Celebration: Το πρόγραμμα και οι ομιλητές στα roundtables
ΠΟΛΗ
23.04.2024
Save