Πόσο ανεβάζει ο Lars Von Trier τον πήχη της πρόκλησης με το trailer της νέας του ταινίας; (BINTEO)

Ο Matt Dillon είναι ο κατά συρροή δολοφόνος Jack, σε μία neo-noir ατμόσφαιρα υπό την υπόκρουση του "Fame" του David Bowie. Πώς να μην ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες το "The House That Jack Built" την πιο βίαιη κατά τον σκηνοθέτη ταινία του;

Μπορεί η τελευταία δουλειά που είδαμε από τον Δανό σκηνοθέτη του Dogma '95 να ήταν το αρκετά ωμό Nymphomaniac (Μέρος Α' και Β', 2013) με την Charlotte Gainsbourg στον ομώνυμο ρόλο, αλλά όπως δήλωσε ο Lars Von Trier, η νέα του ταινία, The House That Jack Built, θα είναι η πιο μπρουτάλ και βίαιη ταινία του μέχρι σήμερα. 

O Matt Dillon υποδύεται τον κατά συρροή δολοφόνο Jack. Η ταινία ακολουθεί το χρονικό του δολοφόνου, μέσα από πέντε κομβικές δολοφονίες της πορείας του. Ανάμεσα στα θύματά του και η Uma Thurman και ο Riley Keough.

To The House That Jack Built πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες από την IFC Films το φθινόπωρο του 2018 ενώ είναι η ταινία είναι αυτή που σήμανε την επιστροφή του Lars Von Trier στο Φεστιβάλ των Καννών από το 2011 οπότε και έκανε αμφίσημες δηλώσεις περί Ναζισμού.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου, εκτός διαγωνιστικού τμήματος. Όσοι δεν βρισκόμαστε στη Γαλλική Ριβιέρα, παίρνουμε μία πρώτη γεύση εδώ:

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED