Χριστούγεννα στο ZAF: Τέτοιες γιορτές δεν έχετε ξανακάνει

Φαγητό, πάρτι, μουσικές, ποτά σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κέντρου.

Επιτέλους η καλύτερη εποχή του χρόνου είναι εδώ. Κάθε χρόνο περιμένουμε με ανυπομονησία αυτή την περίοδο για  βόλτες στο κέντρο με ατελείωτο shopping και περατζάδα στα barakia της πόλης, που έχουν τη τιμητική τους αυτές της μέρες. Όλα στολισμένα κι έτοιμα να μας υποδεχτούν. Έτσι ακριβώς συνέβη προχθές που κάναμε την πρώτη μας βόλτα και παρά τις επισκέψεις μας σε πολλά bar ( πιστέψτε μας πολλά ) την καρδιά μας τελικά έκλεψε το ZAF.

Εμφανή τα σημάδια της αλλαγής που έχουν γίνει στην μπάρα του, κάνοντας την πιο εμβληματική αλλά και προσιτή ταυτόχρονα για να απολαύσεις το ποτό σου. Καλοφτιαγμένα cocktails και πολύχρωμα aperittivo περνούν συνέχεια από μπροστά σου, ενώ υπάρχει και μια ενημερωμένη λίστα ποτών για πιο απαιτητικούς. Εντυπωσιακή η neon ταμπέλα που κυριαρχεί στο μεγάλο τοίχο, με το moto του Zaf: all we have is now !!!!


Ο πολυεπίπεδος χώρος που ξεδιπλώνεται μπροστά σου μαρτυράει την άψογη αρχιτεκτονική ομάδα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό , συνδυάζοντας vintage υλικά με retro πινελιές. Ενώ στο ισόγειο και στο πρώτο επάνω επίπεδο διακρίνεται μια πιο βιομηχανική διάθεση, ο κάτω χώρος σου βγάζει από μόνος του ένα φυσικό chill out room. Θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτός ο χώρος είναι πολυμορφικός αφού χωρίζεται σε δυο ζώνες ....
Το πρωί cool για καφέ και brunch, ενώ το βράδυ όλοι οι πάγκοι - καναπέδες με έναν τρελό μηχανισμό σηκώνονται και γίνονται στάντ !!! Ναι όπως αυτά που βλέπεις σε κάτι βιντεάκια στο FB και λες ..... δεν γίνεται . Και όμως το ZAF το έχει κάνει και καταφέρνει να μεταμορφώνεται κάθε βράδυ σε ένα υπέροχο bar.


Βέβαια δεν είναι μόνο ο ωραίος χώρος και η ωραία μπάρα αλλά και ο κόσμος του, που λόγω κέντρου είναι μια παλέτα από ωραία τυπάκια και ενδιαφέρουσες φάτσες που συμπληρώνουν την εικόνα. Όμως το ZAF είναι γνωστό και για τα πολλά μουσικά Event που διοργανώνει, με αναγνωρισμένους djs και διάσημους ραδιοφωνικούς παραγωγούς να έχουν περάσει από τα decks του .

Κοιτάζοντας  λίγο το line up των επόμενων ημερών δεν το πιστεύαμε και για αυτό ρωτήσαμε αν όντως αυτά ισχύουν και τα παιδιά έγνεψαν καταφατικά !!!
- Παρασκευή 15/12  ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της τελευταίας παραγωγής των Holy Deep, In the Water, που αγαπήθηκε μέσα από την διάσημη τηλεοπτική σειρά The Walking Dead, οι DjPascal & Phaze Dee μας μεταφέρουν στον ιδιαίτερο κόσμο τους μέσα από ένα deep και ατμοσφαιρικό set
- Σάββατο 16/12 dj set &  live P. A από τον Στέφανο Μουαγκιέ
- Κυριακή 17/12 Ραφαέλα Ράλλη από ραδιόφωνο Atlantis ,
- Τρίτη 18 και Τετάρτη 19/12 απογευματινά set από Soul Seduction
- Τετάρτη 20/12 ZAF με Tender & John Sofologis
- Πέμπτη 21/12 πάρτι με θέμα τα 80s για τρέλα γέλια από dj Skele
- Παρασκευή 22/12 απογευματινό cocktail πάρτι και μετά Στέφανος  Τσιτσόπουλος ή αλλιώς η φωνή της Αθήνας από το ραδιόφωνο της ATHENS Voice
- Σάββατο 23/12 απόγευμα ο Panos Velouzos για after shopping cocktail και το βράδυ οι  θρυλικός DIM PAP από Join Radio
- Παραμονή Χριστουγέννων Κυριακή μουσικές από το πρωί για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής με την Γαλήνη Τσεβά  και το βράδυ πάρτι  ΕΝ ΛΕΥΚΩ  με Εύα Θεοτοκάτου
- Ανήμερα Χριστούγεννα roots in deep με DJ Dennis & Don Juan σε ένα εκρηκτικό set που θα συζητηθεί
- Τρίτη 26/12  στα decks ο αγαπημένος Χρήστος Ζογόπουλος η αλλιώς Christo Z για  όσους των γνωρίζουν απο παλιά
 - Τετάρτη 27/12 η  Άννα Αναστάσιου από Peper Radio
- Πέμπτη 28/12 dj Xidis ο πιο ανατρεπτικός μουσικός της Πλατείας Αγίας Ειρήνης
- Παρασκευή 29/12 απογευματινό after office music και μετά πάρτι με best  radio και τον αγαπημένο G-Pal στα decks
- Σάββατο 30/12 the others με Γιάννη Νταρδή & Μιρέλλα Κ από Join RadioΚαι αν αυτά δεν σας φτάνουν περάστε μια βόλτα απο το ZAF όλο και κάποια ακόμα έκπληξη θα έχει κρυμμένη.

Zaf : All we have is now
Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED