
Ως headliner της βραδιάς, ο Μιχάλης Δέλτα θα παρουσιάσει σήμερα Σάββατο ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό Retrospective Live Set με επιλεγμένο μουσικό υλικό από την αρχή της σόλο πορείας του μέχρι και σήμερα. Ο καμβάς του περιέχει πολλά καλούδια: Techno και Electronica ηχητικές παλέτες μαζί με τα δυνατά ρυθμικά patterns. Και ένα ωραίο ταξίδι που ακουμπά πάνω σε μια τρελή προσωπική δισκογραφία, που ξεκινάει από το πρώτο E.P. στην θρυλική βελγική techno εταιρεία R&S Records και συνεχίζει με κομμάτια του από albums τα οποία κυκλοφόρησαν σε μεγάλες δισκογραφικές στην Αγγλία (Glasgow Underground Rec), στη Γαλλία (Distance Rec), στη Γερμανία (Young Society Rec), στη Λιθουανία (Cold Tear Rec) και φυσικά στην Ελλάδα με την Klik Records, την Inner Ear Records και τη δισκογραφία του project Τετράγωνο 19 (Fm Rec, Blue Dot Music).
Η πρόσκληση του είναι για μια ξεκάθαρα δυνατή μουσική εμπειρία που αφορά την κουλτούρα και την αισθητική της Techno - Electronica σκηνής από την έκρηξή της μέχρι και σήμερα, όπως εύστοχα και δημιουργικά έχει κολυμπήσει και ο ίδιος μέσα σε αυτή. Η ηλεκτρονική σκηνή αυτής της χώρας του χρωστά πολλά, καθώς ξέρει πώς -από την day one με τους Στέρεο Νόβα- να εστιάζει καλλιτεχνικά στη σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με τις αντιθέσεις του αστικού τοπίου, στις εξελισσόμενες δυνατότητες του ήχου και στην μεταμορφωτική και μυητική δύναμη της ηλεκτρονικής μουσικής στις πιο μεγάλες διαστάσεις της.

Μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα στη σκηνή, θα συνδημιουργήσουν ο ντράμερ Πέτρος Τσαμπαρλής των SixforNine και στα φωνητικά η Avant-Garde μουσικός IOTA PHI. Opening Act θα είναι ο ΙØΝ (α.κ.α Γιάννης Παπαϊωάννου), ένας από τους πρώτους έλληνες καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή με μόνο έναν φορητό υπολογιστή και ένα σάμπλερ, ο οποίος ηγείται από το 2011 του βιομηχανικού project Mechanimal. Στην εμφάνισή αυτή οι φήμες λένε πως θα ξεπεράσει και πάλι τον εαυτό του, παρουσιάζοντας ένα set μεταξύ dub-techno ρυθμολογίας, βαθιάς ατμφόσφαιρας και εσωτερικής έντασης. Στο DJ Set θα είναι η Loo (aka Μαριλένα Ορφανού, S.W.I.M.) με τα χαρακτηριστικά darkwave, techno και ατμοσφαιρικά synths της.
Πάτα το play δυνατά!
Τα αγόρια δεν κλαίνε
Άλμπουμ: Ουράνιο Τόξο, 2003
Art In Heaven (feat. Katarzyna Kafel)
Άλμπουμ: Elation, 2019
ENVY (με την Τάνια Τσανακλίδου)
Άλμπουμ: Το χρώμα της ημέρας, 2001
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 19 / Μιχάλης Δέλτα & Όλγα Φράγκου - Ελεύθερη Πτώση
Halcyon days
Μια αγάπη μικρή (με την Τάνια Τσανακλίδου)
Άλμπουμ: Το χρώμα της ημέρας, 2001
Snowing In Berlin
Άλμπουμ: Life Is Now, 2015
She's a boy (ft. Etten)
Άλμπουμ: Tech me away , 2010
Beyond Freedom
Άλμπουμ: Higher Frequencies, 2020
Μέσα μου
Άλμπουμ: Νεπέτα, 1999
I'm Not Keen - with Billie Ray Martin
single, 2002
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΛΤΑ - RETROSPECTIVE LIVE
OPENING ACT: ΙØΝ
DJ SET: LOO
SPECIAL GUEST: IOTA PHI
🗓️ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ
📍 AUX Club, Αγίου Όρους 15, Γκάζι