14.05.2019

Φέτος το καλοκαίρι, χρειάζεστε μόνο ένα λευκό τοπ, ένα τζιν και τα DE-Sunglasses σας

Με κοκκάλινο, μεταλλικό ή πλαστικό σκελετό και polarized φακούς, οι συλλογές DE-Sunglasses απευθύνονται σε όσους αναζητούν ένα στυλάτο γυαλί ηλίου σε προσιτή τιμή.

Έπειτα από ένα ταξίδι στη Ρώμη, ένα ελληνικό brand γεννήθηκε για να μας προστατεύσει από τον ήλιο αλλά και για να συμβάλει στο καθημερινό μας στυλ.

Η πρώτη, μικρή συλλογή των DE-Sunglasses παρουσιάστηκε τον Απριλίου του 2016 «Η απήχηση ήταν μεγάλη κι αυτό μας έδωσε το θάρρος να συνεχίσουμε. Όλα ξεκινούν από τον κόσμο άλλωστε κι από την αγάπη που θα λάβεις», όπως θυμάται τα πρωτα της βήματα η ομάδα πίσω από το brand.

«Ταυτόχρονα, ξεκινήσαμε να πειραματιζόμαστε με τα social media και με τη συνδρομή της ομάδας marketing της DE-Sunglasses, αυτού του είδους η επικοινωνία έγινε ένας από τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας μας και μας βοήθησε να εδραιωθούμε παγκοσμίως».

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα και διατηρώντας το κόστος χαμηλό, τα υλικά των γυαλιών DE-Sunglasses ποικίλλουν. Με κοκκάλινο, μεταλλικό ή πλαστικό σκελετό, οι συλλογές καλύπτουν όλα τα γούστα διαθέτοντας σχέδια τόσο κλασικά όσο και πιο statement κομμάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη συλλογή Boogaloo μας κάνει να θέλουμε να οργανώσουμε μακρινά ταξίδια

Οι φακοί των γυαλιών είναι polarized προσφέροντας τη μέγιστη προστασία ενάντια στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

«Ως DE-Sunglasses επιλέγουμε και λανσάρουμε οπτικά τα οποία μας εκφράζουν σαν εταιρεία, στοχεύοντας πάντα στο να τα κάνουμε τάση. Έχουμε πάντα στο νου μας ποιοι είμαστε, ποιοι θέλουμε να γίνουμε και πώς θέλουμε οι άλλοι να μας βλέπουν. Είναι αυτό που μας διαφοροποιεί, το γεγονός ότι δεν μας κινεί η μόδα αλλά θέλουμε να την κινούμε εμείς». 

Πηγή έμπνευσης για το brand αποτελούμε όσοι κινούμαστε καθημερινά στην πόλη. «Τι λείπει από την αγορά; Τι θα θέλαμε να βλέπουμε στους ανθρώπους στο δρόμο, τι θα μας κάνει να νιώσουμε ομορφότεροι; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε καθημερινά, σκεπτόμενοι τις νέες μας συλλογές. Άλλωστε, βρισκόμαστε σε μια διαρκή δημιουργική ανησυχία, δεν πρέπει να επαναπαύεσαι ποτέ όταν έχεις ένα brand».  

Φτιαγμένα στο χέρι με τα καλύτερα υλικά και κυρίως με κλασσικό σχεδιασμό, τα γυαλιά της νέας συλλογής DE-Sunglasses που λανσάρεται ήδη σταδιακά είναι ευκολοφόρετα και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Παράλληλα, το brand ετοιμάζει μια καλοκαιρινή επετειακή συλλογή μας η οποία θα είναι διαθέσιμη την πρώτη μέρα του Ιουνίου.

Όσο για τη φιλοσοφία της ομάδας πίσω από το brand,«υποσχεθήκαμε πως θα προσφέρουμε στον κόσμο ποιοτικά γυαλιά σε χαμηλή τιμή και αυτό κάναμε. Τα γυαλιά, δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι ποιοτικά κι αυτό δεν είναι η δική μας φιλοσοφία, αλλά μια αλήθεια».

Χειμώνα και καλοκαίρι, τα γυαλιά ηλίου συμπληρώνουν κάθε εμφάνιση και προσθέτουν στυλ μέχρι και στο πιο απλό look, έτσι συμβαίνει και με τα γυαλιά κάθε συλλογής DE-Sunglasses, του ελληνικού brand που μας προτείνει να φορέσουμε «ένα λευκό τοπ, ένα τζιν και τα DE-Sunglasses της αρεσκείας σας. Είστε έτοιμοι!».

Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε εδώ.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED