Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (07/06-13/06/2020)

Όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Υδροχόος

Η έκλειψη που πέρασε δεν ήταν εύκολη προφανώς και ίσως ένιωσες ότι έπρεπε να γίνει επαναξιολόγηση κάποιων σχέσεων ή της επαφής σου με άτομα σε ομάδες στις οποίες ανήκεις.

Το καλό από όλη αυτή τη διαδικασία που δεν ήταν εύκολη προφανώς, είναι ότι αποκτάς περισσότερη αυτογνωσία και ρυθμίζεις κάπως τις σχέσεις σου και τα όριά σου. Αυτές τις μέρες μπορεί να νιώθεις μια αναποφασιστικότητα, να μην είσαι ακριβώς σίγουρος για τις κινήσεις σου, και μάλλον καλά κάνεις, επειδή δεν είναι και πολύ εύκολο να δεις ξεκάθαρα με τη σύνοδο Άρη και Ποσειδώνα.

Καλό θα ήταν να είσαι λίγο προσεκτικός με οικονομικά θέματα, συναλλαγές και συμφωνίες και γενικά να αποφεύγεις τις παρορμητικές κινήσεις σ' αυτόν τον τομέα γιατί μπορεί ο Άρης να φέρνει ενθουσιασμό αλλά ο Ποσειδώνας τα δείχνει όλα λίγο πιο ρομαντικά από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

Είναι δηλαδή εκτός πραγματικότητας αυτός ο πλανήτης και η παρόρμηση που προκαλεί ο Άρης είναι αρκετά περίεργος συνδυασμός με αυτό το στοιχείο.

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΒΙΒΛΙΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΣΙΝΕΜΑ
FOTORAMA
28.02.2021
ΓΕΥΣΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ

In memoriam, Λόρενς Φερλινγκέττι (1919-2021). «100 χρόνια ποίηση, Lawrence Ferlinghetti», μύηση στον σπουδαίο Αμερικανό της γενιάς μπητ

NEWS