Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (11-17/10/2020)

Όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινάει με δύο σημαντικές και θετικές όψεις. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν τρίγωνο στις 11, μια όψη που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες και μπορεί να σχετίζεται με μια μη αναμενόμενη εξέλιξη. Στις 12 ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, σχηματίζει μια θετική όψη με τον Ποσειδώνα και είναι πιθανή μια ερωτική γνωριμία ή το ξεκίνημα της αίσθησης οικειότητας σε μια ήδη υπάρχουσα.

Από τις 14 όμως  ο Ερμής θα κινείται πλέον ανάδρομα στο ζώδιό σου και μάλλον θα πρέπει κι εσύ να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να δεις σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι και τι ακριβώς θέλεις από τους διάφορους τομείς. Μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους από το παρελθόν ή να επανέλθουν καταστάσεις που χρειάζονται την προσοχή σου.

Η επικοινωνία σίγουρα δεν θα είναι στα καλύτερά της, παρ' όλα αυτά. Η νέα Σελήνη στις 16 μπορεί να είναι λίγο δύσκολη για τη διάθεση σου αυτές τις μέρες και ίσως αποκαλυφθούν ζητήματα που χρειάζονται λίγο την προσοχή σου. Γενικά κράτα χαμηλούς τόνους Σκορπιέ και όλα θα πάνε πιο καλά από ό, τι φαντάζεσαι.

Στην επόμενη σελίδα: ο Τοξότης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED