Τα Ζώδια του Ιουλίου του 2020

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Υδροχόος

Ο Κρόνος από τις 2 του μήνα θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου για να βρεθεί ξανά στον δωδέκατο οίκο σου. Η ανακούφιση θα είναι τεράστια, επειδή η παρουσία του μαζί με τις εκλείψεις και τους ανάδρομους ήταν πιθανώς δύσκολη για πολλούς Υδροχόους. Στις 5 του μήνα έχουμε και την τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού που είναι όμως θετική, σεληνιακή και πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο  με τον Κρόνο.

Η διάθεσή σου σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, αν και είναι πιθανό να θεωρείς ότι πρέπει να ασχοληθείς με την προσωπική σου αυτοβελτίωση, με την έννοια ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που να θέλεις αυτήν την περίοδο να επεξεργαστείς. Ο Ερμής από τις 12 θα κινείται ορθόδρομα – άλλο ένα καλό για αυτόν τον μήνα, και η επικοινωνία θα είναι καλύτερη και οι εξελίξεις θα προχωράνε πλέον με κανονικό ρυθμό.

Οι παρεξηγήσεις και κυρίως οι παρερμηνείες δεν θα είναι τόσο συχνές. Η νέα Σελήνη στις 20 στον Καρκίνο φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στην καθημερινότητά σου και ένα νέο επαγγελματικό έργο που μπορεί να ξεκινήσει και από τον Αύγουστο.

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED