Τα Ζώδια του Ιουλίου του 2020

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Ταύρος

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας στον οποίο μπαίνουν πολλά στη θέση τους και σε βρίσκει έτοιμο για δράση και περιπέτειες, ίσως αποφασίσεις και κάποιο ταξίδι αυτήν την περίοδο, πάντως φαίνεται ότι αλλάζει και ο τρόπος που σκέφτεσαι ως αποτέλεσμα επαφών με συγκεκριμένους ανθρώπους ή νέων εμπειριών.

Ο Κρόνος θα επιστρέψει στις 2 του μήνα στον ένατο οίκο σου που αφορά στόχους, ταξίδια, εκδόσεις και θα παραμείνει σε αυτό το σημείο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Όταν ο τρόπος σκέψης σου γίνεται εμπόδιο στην εξέλιξή σου, αυτό θα το αντιλαμβάνεσαι και θα κάνεις τα πάντα για να το αντιμετωπίσεις. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια θετική έκλειψη Σελήνης στις 5, ίσως οριστικοποιηθεί μια απόφαση για ένα ταξίδι ή φτάσεις πολύ κοντά σε έναν στόχο.

Από τις 12 ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα και η επικοινωνία φυσικά θα βελτιωθεί και οι παρερμηνείες θα μειωθούν, καθώς και οι καθυστερήσεις. Στο ίδιο σημείο θα γίνει και μια νέα Σελήνη στις 20 που μπορεί να φέρει μια νέα συμφωνία ή γνωριμία. Αυτόν τον μήνα μπορεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους πάντως. 

Στην επόμενη σελίδα: οι Δίδυμοι 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED