Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
06.03.2016

Ένα DIY editorial με πρωταγωνιστές τα '70s κομμάτια της πολυτάλαντης Βενετίας

Τα crop tops της Βενετίας, οι φούστες από δερματίνη και πολλά ακόμα κομμάτια, είναι εδώ και περιμένουν να τους δώσετε ένα ζεστό σπίτι!

 

Cross6_fr

Εκεί που νόμιζες ότι ξέρεις κάποιον, κάνει την έκπληξη 1. προς κατεύθυνση ευχάριστη (το ευκταίον) 2. προς κατεύθυνση δυσάρεστη (το σύνηθες). Ξεκίνησα με κάτι πολύ βαρύ και σοβαρό,  μια αλήθεια της ζωής αν θέλετε, μόνο και μόνο για να πω ότι γνωρίζαμε τη Βενετία (ένα λάικ παρακαλώ) που σχεδιάζει, αλλά ότι είχε τέτοια κλίση το styling, το art direction, τη φωτογραφία και το ΜΑΚΙΓΙΑΖ, δεν είχαμε ιδέα. Τα νέα κομμάτια που σχεδίασε και έραψε η ίδια, και τα οποία αποφάσισε να είναι late 60s-70s (καθότι τις δύο προηγούμενες δεκαετίες τις έχει τερματίσει), τα φωτογράφισε στο μαγαζάκι μας το Barrett (όλα κονσεπτικά είναι, 70s η Βενετία, 70s o Syd, κάτσε να δούμε πόσες φορές θα πω 70s ακόμα μέχρι να τελειώσω) φτιάχνοντας μόνη της από το μηδέν ένα ολόκληρο DIY editorial, τόσο DIY που χρησιμοποίησε τις φίλες της (=εμάς) αντί μοντέλων. Σας έχω πει πως σε φωτογραφίσεις και κόκκινα χαλιά το styling και ο σωστός φωτισμός μετράνε πιο πολύ από οτιδήποτε, και αυτή είναι μια περίπτωση σωστής επιμέλειας. Η έμπνευση κινήθηκε μεταξύ των πιο flamboyant στιγμών του Mick Jagger, ας πούμε, και του καυτού χορευτικού ντουέτου Μαρίας Ιωαννίδου-Βαγγέλη Σειληνού στις μεγάλες επιτυχίες του auteur Δαλιανίδη – τα δε υλικά έχουν αρχηγό το βελούδο και ό,τι δεν είναι μονόχρωμο είναι pasiley. Δηλαδή, παιδιά, λαχούρι, δεν είμαστε τίποτα σνομπ εδώ να μιλάμε μόνο αγγλικούλια.

Τα crop tops της Βενετίας, αλλά και ό,τι άλλο φτιάχνει, μαζί και αυτές οι φούστες από δερματίνη για τις οποίες πιστέψτε το, με έχουν ρωτήσει στον δρόμο, είναι εδώ και περιμένουν να τους δώσετε ένα ζεστό σπίτι. Τα ρούχα που χρησιμοποιήθηκαν για την ατμόσφαιρα, που λέμε, δηλαδή γούνες, τυρμπάν, πλατφόρμες, φουλάρια, είναι από την ντουλάπα της που κρίνεται κάπως ανεξάντλητη. Αν από όλα αυτά που έγραψα, αλλά και κοιτώντας τις φωτογραφίες, αυτό που σκέφτεσαι είναι ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ναι, αυτό (πρέπει να) είναι η νέα της καριέρα.

Επίσης αν θες να κυκλοφορώ μόνο με τουρμπάνι στο εξής δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ μαζί σου.

Cross6

Cross6

Cross6

Cross6

Cross6

Cross6

Cross6

Cross6

Cross6

Cross6

Cross6

Πολύ ακόμα μόδα από τη Χρύσα Οικονομοπούλου στο www.fashionism.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ
Ο Μανώλης Σταυρουλάκης είναι σούπερ dj, μέγας Λονδινάκιας και από τότε που γεννήθηκε νομίζει...πως αναπνέει νότες
POP ID
Θέλω να κοιμόμαστε χωριστά, πειράζει;
LOVE & SEX
Στέρεο Νόβα: Εσύ τι θυμάσαι από εκείνο το καλοκαίρι του ‘92;
ΜΟΥΣΙΚΗ
Δέκα μικρά αγκίστρια στον τοίχο (ή προς μια δημόσια τέχνη)
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
03.12.2022
Νίκος Παπανδρέου: «Αλλάξαν το όνομα του ΠΑΣΟΚ. Δεν τους βγήκε. Και γυρίσαμε πίσω»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
«Ο μακάβριος χορός»: Μία ενδελεχής περιδιάβαση του Στίβεν Κινγκ σε σημαντικά έργα τρόμου από τη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Στον Μυλοπόταμο στην Κρήτη, σε μία πετρόκτιστη κατοικία του 1931 που απέκτησε νέα πνοή
DESIGN
Γεια the Musical: Τι είδαν τα ματάκια μου;
ΘΕΑΤΡΟ
To νέο concept store της Κυψέλης λέγεται Santo Belto και είναι θεϊκό
ΠΟΛΗ
Με το Κάποια Μίλησε, το Χόλιγουντ προσπαθεί να συγχωρήσει τον εαυτό του για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν
ΣΙΝΕΜΑ
Welcome to Whatsupia, τη χώρα που τα data είναι δωρεάν όσο είσαι στο πανεπιστήμιο
LIFE
NEWS
Save