Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
01.04.2019

Γιορτάζοντας 130 χρόνια denim υπεροχής, η Lee Jeans® ανακοινώνει πως η καλοκαιρινή καμπάνια φωτογραφίζεται από τον θρυλικό, streetstyle φωτογράφο Jamel Shabazz.

Είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει αιχμαλωτίσει τις πιο δυνατές στιγμές από τη γέννηση της hip-hop σκηνής μέχρι και σήμερα, και τώρα ταξιδεύει τη Lee πίσω στο χρόνο και στη Νέα Υόρκη.

Η Lee Jeans® ανατρέχει στα αρχεία της και γι’ αυτή τη σεζόν μας παρουσιάζει τις hip-hop επιρροές της σε πρώτο πλάνο! Ανακαλύπτει old school κομμάτια και τα επαναφέρει στο σήμερα.

Το brand εντάσσει στο δυναμικό του τον πρωτοπόρο φωτογράφο Jamel Shabazz με σκοπό να δώσει ζωή στη νέα συλλογή και να αποτυπώσει τη δική της ιστορία! Είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει αιχμαλωτίσει τις πιο δυνατές στιγμές από τη γέννηση της hip-hop σκηνής μέχρι και σήμερα, και τώρα ταξιδεύει τη Lee πίσω στο χρόνο και στη Νέα Υόρκη. Χρησιμοποιεί τους ίδιους δρόμους και γειτονιές που βλέπουμε και στο άλμπουμ του, Back in the Days.

Εκτός από τα μοντέλα, στην καμπάνια λαμβάνουν μέρος φίλοι του Jamel Shabazz, street-casting Νεοϋορκέζοι, με αισθητική φανερά επηρεασμένη από τη hip-hop κουλτούρα. Μεταξύ αυτών των street-cast stars βρίσκονται οι Kool-Out-K (@koolout_k) και DJ Lee Rock (@leerock_starski), των οποίων η πραγματική αγάπη για τα 80s, τους καθιστά local heroes και πηγή διεθνούς, sartorial έμπνευσης.
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του brand και του Jamel Shabazz είναι η επανακυκλοφορία του Back to Today, σαν ένα limited-edition άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο. Το βιβλίο θα περιλαμβάνει επίσης τις καλύτερες λήψεις της καλοκαιρινής καμπάνιας και γιορτάζει για την επαναφορά του 80s hip-hop style.

Κάτι από την Back in the Day  ιστορία της Lee®
Αναζητώντας το denim brand που συνδέεται με τη hip-hop αισθητική των 80s, βλέπουμε πως η Lee® κατέχει τα ηνία. B-boys και b-girls φορούσαν μία urban στολή, Lee® jeans σε ίσια γραμμή, Adidas Superstars, Kangol bucket hats, Cazal γυαλιά ηλίου και Lee® Rider jackets. Οι RUN DMC, LL Cool J και Grandmaster Flash ραπάρουν για τη Lee®, ενώ graffiti artists και street kids αναφέρουν το brand με περηφάνια. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν πως η Lee κατέχει αδιαμφισβήτητα το πιο πολυπόθητο παντελόνι στους δρόμους!

A b o u t L e e J e a n s ®
Μετρώντας σχεδόν 130 χρόνια ιστορίας, το θρυλικό denim brand Lee® είναι αναγνωρισμένο ως ένας από τους ιδρυτές του σύγχρονου denim κινήματος. Ένα από
τα πρώτα denim brands παγκοσμίως, που δεν έχει επιτρέψει ποτέ στην πλούσια ιστορία του να το επισκιάσει, αλλά αντιθέτως, σε συνδυασμό με το πνεύμα της καινοτομίας
που το διακατέχει και το σεβασμό στην παράδοση, συνεχίζει να διαμορφώνει τάσεις, και εμπνέεται από τα ρούχα εργασίας, μετατρέποντάς τα σε κάτι εντελώς μοντέρνο και σύγχρονο.

Save