Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
25.11.2021

Αποσύρεται από το θέατρο ο Παύλος Χαϊκάλης

Επιπλέον ο ηθοποιός είπε πως πρόκειται να φύγει μόνιμα εκτός Αθηνών και να εγκατασταθεί στο χωριό του.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το θέατρο μετά τις αντιδράσεις του κοινού, όταν γνωστοποίησε την επιστροφή του σε θεατρική παράσταση στην Κύπρο. 

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε πως θα συμμετάσχει κανονικά στην Επιθεώρηση του Γιάννη Φλωρινιώτη, όμως αυτή η παράσταση θα είναι και η τελευταία του.

«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ. Και αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι», δήλωσε.

Επιπλέον ο ηθοποιός είπε πως πρόκειται να φύγει μόνιμα εκτός Αθηνών και να εγκατασταθεί στο χωριό του, μετά το πέρας της παράστασης.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ηθοποιός θα συμμετάσχει ως ένας από τους επικεφαλής σε επιθεώρηση με τίτλο «ΝικόΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» στην Κύπρο, που αναμένετα να είναι και η τελευταία του παρουσία στο θέατρο. Στην ίδια παράσταση, παίζουν ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η Ελένη Φιλίνη και ο Μιχάλης Μόσιος.

Σημειώνεται πως σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από ηθοποιούς, ενώ η Χριστίνα Ζ. έχει καταγγείλει ότι ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να την βιάσει πριν 30 χρόνια.