Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
26.08.2021

Οι BTS έγραψαν ιστορία συμπληρώνοντας 20 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Artist 100 Chart

Οι BTS εξακολουθούν να κυριαρχούν στα pop charts παγκοσμίως, αποδεικνύοντας πως το φαινόμενο της K-pop, ήρθε για να μείνει.

   Οι BTS εξακολουθούν να κυριαρχούν στα pop charts παγκοσμίως, αποδεικνύοντας πως το φαινόμενο της K-pop, ήρθε για να μείνει.

   Το Billboard ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη, ότι οι μεγάλοι σταρ της K-pop συμπλήρωσαν άλλο ένα επταήμερο στο Νο 1 του Billboard Artist 100, παραμένοντας για 20η εβδομάδα στην κορυφή.

   Οι BTS είναι πλέον το πρώτο συγκρότημα που παρέμεινε 20 εβδομάδες στη θέση Νο1 στη συγκεκριμένη λίστα, από τότε που δημιουργήθηκε, το 2014.

   Όπως αναφέρει το Billboard, οι BTS κατέκτησαν την κορυφή χάρη στη συνεχή επιτυχία των singles τους «Butter» και «Permission to Dance».

   Το chart Artist 100 βασίζεται στη δραστηριότητα των καλλιτεχνών, σε όλες τις βασικές μετρήσεις της κατανάλωσης μουσικής, συνδυάζοντας πωλήσεις άλμπουμ και τραγουδιών, ραδιοφωνική αναπαραγωγή, streaming και αλληλεπίδραση θαυμαστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρέχει μια εβδομαδιαία πολυδιάστατη κατάταξη της δημοτικότητας τους. 

   Εν τω μεταξύ, το επταμελές συγκρότημα από τη Νότια Κορέα είναι έτοιμο για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία μετά την ανακοίνωση ότι το remix του «Butter», με τη Megan Thee Stallion, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Αυγούστου μετά από πολλές νομικές διαμάχες.

ΠΟΛΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΘΕΑΤΡΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
TV SHOWS
ΤΕΧΝΕΣ

«Η τριλογία του Λεβάντε»: Ένα από τα σημαντικότερα μυθιστορηματικά χρονικά του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

ΣΙΝΕΜΑ