Έχουμε τον τίτλο και την ημερομηνία του επόμενου James Bond

Ετοιμαστείτε να δείτε για πέμπτη φορά τον Daniel Craig ως Πράκτορα 007 δίπλα σε ένα καστ βαρέων βαρών.

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του James Bond με τον Daniel Craig στο ρόλο του Πράκτορα 007 για πέμπτη και τελευταία φορά έχει πλέον τίτλο αλλά και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ταινία θα λέγεται No Time To Die και πέρα από τον Daniel Craig θα δούμε σε αυτή ένα πολύ λαμπερό καστ.

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερα, γνωρίζουμε πως θα δούμε τον Rami Malek στον ρόλο ενός «μυστήριου εχθρού». Η Naomie Harris θα επιστρέψει ως Moneypenny και ο Rory Kinnear θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον αστυνομικό Bill Tanner. Η Lea Seydoux θα αναβιώσει τον χαρακτήρα της Madeleine Swann από το Spectre του 2015, ενώ ο Jeffrey Wright θα επιστρέψει ως ο πρώην πράκτορας του CIA, Felix Leiter. Τους Ralph Fiennes και Ben Whishaw θα ξαναδούμε ως M και Q, αντίστοιχα.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga, που βρίσκεται πίσω από σειρές όπως το True Detective και Maniac, εφόσον ο Danny Boyle πέρυσι εγκατέλειψε το πρότζεκτ λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών». Η Phoebe Waller-Bridge βρίσκεται ανάμεσα στους σεναριογράφους.

Το No Time To Die θα βγει στις βρετανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου του 2020 και στις αμερικανικές στις 8 Απριλίου του 2020.

Έως τότε, υπομονή...

Πηγή: BBC

MOST SHARED
JUST PUBLISHED