Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
13.09.2021

GNTM 4: «Θα μπορούσα να φορέσω γυναικεία ρούχα», δήλωσε ο cheerleader Κωνσταντίνος [ΒΙΝΤΕΟ]

«Αντιπροσωπεύω κάποια πιο σύγχρονα μοντέλα, που δεν μας περιορίζει το φύλο και τα κοινωνικά στερεότυπα», δήλωσε ο 21χρονος.

Το GNTM επέστρεψε στην οθόνη του Star, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου της Ελλάδας.

Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δήλωσε cheerleader, είναι 21 ετών και ασχολείται με το χώρο της μόδας τον τελευταίο χρόνο. Πήγε στο GNTM για να διεκδικήσει το όνειρό του και από την αρχή κέρδισε τους κριτές. Πριν μπει στο πλατό, πέρασε από τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από εκείνον και δήλωσε σίγουρος για τα τέσσερα "ναι".

Ο Κωνσταντίνος στάθηκε μπροστά στους κριτές και τους εντυπωσίασε με τις πόζες του. Ο ίδιος δήλωσε ότι ήρθε στο GNTM 4 για να δείξει κάτι διαφορετικό, υποστηρίζοντας ότι δεν τον εμποδίζει το φύλο στο μόδα, τονίζοντας, μάλιστα, ότι θα μπορούσε εύκολα να φορέσει ένα ρούχο του Άγγελου Μπράτη και να καταφέρει να το πουλήσει.
 
"Αντιπροσωπεύω κάποια πιο σύγχρονα μοντέλα, που δεν μας περιορίζει το φύλο και τα κοινωνικά στερεότυπα. Και στην καθημερινότητά μου και στα concepts δεν με πειράζει καθόλου να κάνω ανδρόγυνα look και να φορέσω γυναικεία ρούχα, συνέχεια ψωνίζω στα γυναικεία, είναι πιο ωραία", είπε χαρακτηριστικά ο 21χρονος.

Τελικά, ο Κωνσταντίνος πέρασε με τέσσερα ναι!

ΠΟΛΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΘΕΑΤΡΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
TV SHOWS
ΤΕΧΝΕΣ

«Η τριλογία του Λεβάντε»: Ένα από τα σημαντικότερα μυθιστορηματικά χρονικά του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

ΣΙΝΕΜΑ